Έξαλλος ο Τραμπ μετά τη στήριξη της Τέιλορ Σουίφτ στην Χάρις: «Την μισώ»

Επιμέλεια: Newsroom
Έξαλλος ο Τραμπ μετά τη στήριξη της Τέιλορ Σουίφτ στην Χάρις: «Την μισώ»
Ο πρώην πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Ντόναλντ Τραμπ, εξαπέλυσε νέα επίθεση κατά της Τέιλορ Σουίφτ, η οποία ανακοίνωσε δημόσια την στήριξής της στην αντιπρόεδρο Κάμαλα Χάρις για την προεδρία των ΗΠΑ.

Τις προηγούμενες ημέρες η Τέιλορ Σουίφτ εξέφρασε τη στήριξή της στην Κάμαλα Χάρις για τις Προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου στις ΗΠΑ και αυτή της η κίνηση την έβαλε στο στόχαστρο τόσο του Έλον Μασκ όσο και του Ντόναλντ Τραμπ.

Πρώτος o Έλον Μασκ, φίλος του Ντόναλντ Τραμπ, επιτέθηκε μέσω Χ στη διάσημη τραγουδίστρια, γράφοντας: «Ωραία Τέιλορ… Κέρδισες… Θα σου χαρίσω ένα παιδί και θα φυλάω τις γάτες σου με τη ζωή μου». Η κίνησή του προκάλεσε την οργή εκατομμύρια χρηστών της πλατφόρμας.

Τώρα ο Ντόναλντ Τραμπ σε ανάρτησή του σήμερα Κυριακή (15/9) στον λογιαριασμό του στην πλατφόρμα του, Truth Social, επιτέθηκε στην τραγουδίστρια και δεν έκρυψε τα... αισθήματά του για εκείνη, γράφοντας: «Μισώ την Τέιλορ Σουίφτ».

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Τραμπ στρέφει τα «βέλη» του στην τραγουδίστρια, αφού μετά τη στήριξή της στο πρόσωπο της Κάμαλα Χάρις, εκείνος είχε σχολιάσει πως είναι «πολύ φιλελεύθερο άτομο» και «μάλλον θα πληρώσει ένα τίμημα για αυτό στην αγορά».