Ντίνος Καρύδης: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός και πατέρας της Σμαράγδας

Newsroom
Ντίνος Καρύδης: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός και πατέρας της Σμαράγδας
Η είδηση του θανάτου του γνωστοποιήθηκε πριν από λίγη ώρα, μέσα από ανάρτηση που έκανε ο Σπύρος Μπιμπίλας στο διαδίκτυο.

Ο Ντίνος Καρύδης, πατέρας της Σμαράγδας Καρύδη έφυγε σήμερα (15/09) από τη ζωή σε ηλικία 85 ετών βυθίζοντας σε πένθος την οικογένεια και τους φίλους του.

Τη δυσάρεστη είδηση την έκανε γνωστή ο Σπύρος Μπιμπίλας μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram.

«Αγαπημένε μου φιλε Καληνύχτα για πάντα! Ήσουν από τους πιο γλυκούς ανθρώπους που γνώρισα και με έλεγες πάντα ανηψακι σου από τότε που στα στούντιο της ΕΡΤ το 80 γνωριστήκαμε, αγαπήθηκαμε κ μας ένωσε βαθειά οικογενειακή φιλία.. Το ταλέντο και το χιούμορ σου αστειρευτα! Η αγάπη για όλους εμάς μα κυρίως για την Τζούλια σου κ την Σμαράγδα σου υπέρμετρη.. Κι η Σμαράγδα αξία κόρη τέτοιων γονιών. Θα’σε αγαπαμε πάντα και θα’σε αποχαιρετησουμε την Τρίτη 1.30 από το κοιμητήριο Ζωγραφου..Καλό ταξίδι λατρευτε μας’Ντινάκο και θερμα συλλυπητήρια στα 2 σου αγαπημένα πλάσματα..». έγραψε στη λεζάντα.

Ποιος ήταν ο Ντίνος Καρύδης

Το υποκριτικό του χάρισμα είχε ξεδιπλωθεί τόσο στη μεγάλη οθόνη και το θέατρο όσο και στις τηλεοπτικές σειρές. Μέσα από σειρά ρόλων, κατάφερνε με τόσο άρτιο και ιδιαίτερο τρόπο να προβάλλει το φλεματικό χιούμορ και τις έξυπνες ατάκες.

Για πολλούς, στα νεανικά του χρόνια, τότε που ξεκινούσε να κατακτά τον κόσμο της τέχνης, ήταν ο ξανθός ηθοποιός στο πλευρό της αείμνηστης Αλίκης Βουγιουκλάκη, καθώς οι δύο ηθοποιοί έπαιξαν μαζί στην κλασική ταινία «Η Αλίκη στο Ναυτικό».