UEFA Champions League: Γίνε ένας από τους τυχερούς που θα κερδίσει ταξίδι για 2 άτομα στην πιο συναρπαστική ποδοσφαιρική διοργάνωση

Branded Content Team
UEFA Champions League: Γίνε ένας από τους τυχερούς που θα κερδίσει ταξίδι για 2 άτομα στην πιο συναρπαστική ποδοσφαιρική διοργάνωση
Το πρώτο σφύριγμα για μία από τις κορυφαίες ποδοσφαιρικές διοργανώσεις πλησιάζει με τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης να αγωνίζονται και αυτή τη σεζόν για μία θέση στη κορυφή.

Το UEFA Champions League είναι από αυτές τις διοργανώσεις ποδοσφαίρου που έχει τη δύναμη να ενώνει όλους τους ποδοσφαιρόφιλους από όπου κι αν προέρχονται, όποια ομάδα και να υποστηρίζουν. Κάθε γκολ, κάθε πέναλτι, κάθε σημαντική φάση στους αγώνες του UCL είναι ένας πανηγυρισμός, μία γιορτή που κάνει τον παλμό τον φιλάθλων να χτυπάει δυνατά.

Και σίγουρα το όνειρο ενός πιστού φαν του ποδοσφαίρου είναι να βρεθεί μέσα στο στάδιο ενός αγώνα UEFA Champions League όπου θα υποδεχτεί τις μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Εάν και το δικό σου όνειρο είναι να φτάσεις «στ’ αστέρια» τότε μπορείς να το πραγματοποιήσεις μέσω της Εθνικής Τράπεζας.

Τώρα η πιο συναρπαστική ποδοσφαιρική διοργάνωση σε περιμένει να νιώσεις και εσύ τον παλμό των πιο μεγάλων ντέρμπι και να δεις από κοντά τα μεγαλύτερα ονόματα του UEFA Champions League παρέα με την Εθνική Τράπεζα.

Η Εθνική Τράπεζα σε αποκλειστικότητα με τη Mastercard, σου δίνουν την ευκαιρία να ντυθείς με τα χρώματα της αγαπημένης σου ομάδας και να βρεθείς στην καρδιά των πανηγυρισμών και των μεγάλων ανατροπών.

t

Πώς μπορείς να γίνεις ένας από τους μεγάλους τυχερούς;

Η Εθνική Τράπεζα έχει φροντίσει ώστε να μη χρειαστεί να κάνεις τίποτα παραπάνω πέρα από τις καθημερινές σου συναλλαγές με την πιστωτική κάρτα Mastercard® της Εθνικής Τράπεζας ή της κάρτας Dual* από τις 9/9/2024 έως και τις 20/10/2024.

Όσες περισσότερες συναλλαγές κάνεις με την πιστωτική κάρτα Mastercard® ή την κάρτα Dual από την Εθνική Τράπεζα τόσο αυξάνεις τις πιθανότητες να είσαι ο μεγάλος νικητής αφού κάθε συναλλαγή ισοδυναμεί και σε μία συμμετοχή στην κλήρωση. Έτσι, με τις καθημερινές σου αγορές μπορείς να διεκδικήσεις ένα από τα 15 διπλά εισιτήρια για να παρακολουθήσεις από κοντά αγώνες του UEFA Champions League.

Και για εσένα που ακόμα δεν έχεις πιστωτική κάρτα ή κάρτα Dual μπορείς να κάνεις την αίτησή σου για να την αποκτήσεις εύκολα και γρήγορα μέσω του Digital Banking της Εθνικής Τράπεζας, επιλέγοντας την κάρτα που ταιριάζει καλύτερα στις δικές σου ανάγκες. Οι κάρτες της Εθνικής Τράπεζας, Silver, Gold, Black και Dual είναι εδώ και προσφέρουν ευελιξία, επιβράβευση σε κάθε σου συναλλαγή, ασφάλιση σε κάθε σου ταξίδι, προσωπική εξυπηρέτηση και πολλά ακόμη προνόμια!

Οι καλύτερες ομάδες της Ευρώπης πήραν το εισιτήριο για το UEFA Champions League. Πάρε και εσύ το δικό σου από την Εθνική Τράπεζα και ζήσε τον αγώνα σε απόσταση αναπνοής.

Τα εισιτήρια αποτελούν προσφορά της Mastercard, επίσημου χορηγού του UEFA Champions League.

Περισσότερες πληροφορίες στο nbg.gr

*Αφορά τις συναλλαγές που διενεργούνται με την πιστωτική λειτουργικότητα της κάρτας.

Advertorial