Η απάντηση Πορτοσάλτε σε Δούκα: «Μάλλον κάτι τρολ του γράφουν τις ανακοινώσεις» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Ο Άρης Πορτοσάλτε απάντησε στην ανακοίνωση του Χάρη Δούκα για την υπόθεση των SMS που απεστάλησαν σε τηλεφωνικούς αριθμούς.

Απάντηση στην ανακοίνωση του Χάρη Δούκα έδωσε το πρωί της Τρίτης (17/9) μέσα από την εκπομπή «Σήμερα» στον ΣΚΑΪ, ο Άρης Πορτοσάλτε.

Ο υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας, τη Δευτέρα (15/9) ξέσπασε κατά του δημοσιογράφου, Άρη Πορτοσάλτε, και του υπουργού Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη, σχετικά με την υπόθεση των SMS που απεστάλησαν σε τηλεφωνικούς αριθμούς και ενημέρωναν για την πολιτική δραστηριότητά του.

Ο Άρης Πορτοσάλτε τοποθετήθηκε μέσα από την εκπομπή του ΣΚΑΪ, λέγοντας: «Εχθές ο κ.Δούκας και μάλλον κάτι τρολ που του γράφουν τις ανακοινώσεις, τα οποία μου θύμισαν κάτι τρολ από την άλλη μπάντα, την συριζαϊκή, που πιθανώς κάποια στιγμή να ανταμώσουν, έβγαλε μια ανακοίνωση που λέει ότι με παρότρυνση του υπουργού Υγείας ξεκίνησα εναντίον του εκστρατεία».

Και συνέχισε: «Ενημερώνω λοιπόν τον δήμαρχο Αθηναίων και υποψήφιο πρόεδρο στις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ ότι η παρότρυνση μου ήρθε από το κοινό, από τους πολίτες που έστειλαν μέιλ σωρηδόν. Μπορώ να πω μετά βεβαιότητος ότι ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης εμένα άκουσε και έκανε την ανάρτηση, εδώ σε αυτή την εκπομπή».

Τέλος ο δημοσιογράφος τόνισε ότι βρίσκεται ξανά στο στόχαστρο: «Πάλι τα ίδια. Δηλαδή εγώ από τότε που υπάρχει ο ΣΥΡΙΖΑ στοχοποιούμαι. Κινήθηκα κ. δήμαρχε με βάση το κοινό».