Λάκης Γαβαλάς: «Θα είμαι σε γνωστή σειρά του Netflix, έχω σύντροφο πολύ νέο ο οποίος με ζηλεύει» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Λάκης Γαβαλάς: «Θα είμαι σε γνωστή σειρά του Netflix, έχω σύντροφο πολύ νέο ο οποίος με ζηλεύει» (vid)
Σε αποκαλύψεις προχώρησε ο Λάκης Γαβαλάς, τόσο για τα επαγγελματικά του, όσο και για τα προσωπικά του.

Στην εκπομπή του Mega «Buongiorno» μίλησε ο Λάκης Γαβαλάς και αποκάλυψε την συμμετοχή του σε πολύ γνωστή σειρά του Netflix και πως έχει σχέση με κάποιον πολύ νεότερό του, ο οποίος τον ζηλεύει.

Συγκεκριμένα, όπως είπε θα συμμετάσχει στην επόμενη σεζόν της σειράς «Emily In Paris».

«O παραγωγός της σειράς ήρθε στη Μύκονο, είναι φίλος μου τρία χρόνια. Το συζητούσαμε και πέρυσι αλλά εγώ δεν μπορούσα γιατί είχα τα γυρίσματα. Τώρα που είμαι πιο "απελευθερωμένος", βέβαια έχω πολλά ταξίδια, θα το σφηνώσω και αυτό το πράγμα γιατί κάποια στιγμή πρέπει να γίνει», τόνισε ο γνωστός σχεδιαστής.

«Εγώ θα ήθελα να κάνω μια εκπομπή που να είμαι με την Βίκυ Καγιά και με την Μπέτυ Μαγγίρα. Στην Μπέτυ Μαγγίρα το έχω πει. Στην Βίκυ έστειλα ένα μήνυμα και της είπα "τώρα με αυτά που βλέπω εγώ που έλεγα "κάτσε σπίτι σου ή πίσω από τις κάμερες", γύρνα στο σπίτι που λέγεται τηλεόραση», συμπλήρωσε.

«Έχω σύντροφο πολύ νέο και με ζηλεύει, έχει τέλειο σώμα. Έχω να τον δω 15 μέρες, μπορεί να ασχήμυνε. Οι σχέσεις μου επειδή έχουν κι έναν χαρακτήρα μορφωτικό, πάντα είχαν να κάνουν με πολύ ιδιωτικές στιγμές, με βάθος. Δεν θέλω να είναι ένας άνθρωπος που θέλει την δημοσιότητα», είπε για τον σύντροφό του.