Υπό έλεγχο η φωτιά στα διυλιστήρια της Motor Oil: Τρεις ελαφρά τραυματίες στο νοσοκομείο Κορίνθου (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Υπό έλεγχο η φωτιά στα διυλιστήρια της Motor Oil: Τρεις ελαφρά τραυματίες στο νοσοκομείο Κορίνθου (vid)
Οι ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής κατάφεραν να σβήσουν την πυρκαγιά στις παλιές εγκαταστάσεις της Motor Oil, η οποία εκδηλώθηκε στις σωληνώσεις των διυλιστηρίων.

Υπό έλεγχο τέθηκε η φωτιά στις παλιές εγκαταστάσεις της Motor Oil, στους Αγίους Θεοδώρους, που ξέσπασε το απόγευμα της Τρίτης (17/9).

Οι ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής κατάφεραν να σβήσουν την πυρκαγιά, η οποία εκδηλώθηκε στις σωληνώσεις των διυλιστηρίων.

Επιπροσθέτως, λειτούργησαν τα συστήματα ψύξης, αλλά και τα πυροσβεστικά μέσα των εγκαταστάσεων του διυλιστηρίου, ενώ μεγάλη ήταν η κινητοποίηση των πυροσβεστικών δυνάμεων.

Εργαζόμενος της Motor Oil διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Κορίνθου με ελαφριά εγκαύματα στα χέρια. Σύμφωνα με πληροφορίες είναι σε καλή κατάσταση. Από την πρώτη στιγμή, στο σημείο έφτασαν τρία ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, 2 απλά και 1 κινητή ιατρική μονάδα, ενώ ταυτόχρονα ετέθησαν σε αυξημένη ετοιμότητα από το ΚΕΠΥ-ΕΚΑΒ το Γ.Ν Κορίνθου και το Θριάσιο Νοσοκομείο.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, μέχρι τώρα είναι συνολικά 3 οι ελαφριά τραυματίες στο ΓΝ Κορίνθου από την πυρκαγιά. Οι 2 με ελαφριά εγκαύματα και ένας επηρεασμένος από το ωστικό κύμα.

@Photo credits: eurokinissi