Η Logitech παρουσίασε το νέο ασύρματο σετ ακουστικών Astro A50 Gen 5

Η Logitech παρουσίασε το νέο ασύρματο σετ ακουστικών Astro A50 Gen 5
Το Astro A50 Gen 5 έρχεται να αλλάξει την αγορά των ασύρματων gaming ακουστικών.

Η Logitech G παρουσίασε τα ασύρματα ακουστικά gaming Logitech G ASTRO A50 5th Generation Wireless Gaming Headset and Base Station.

To νέο μοντέλο (τώρα με PLAYSYNC AUDIO), βασίζεται στην ίδια αρχιτεκτονική με το βραβευμένο A50 X, προσφέροντας ένα απλοποιημένο και ευέλικτο σύνολο χαρακτηριστικών προσαρμοσμένο για multi-platform gamers.

Η νέα λειτουργία PLAYSYNC AUDIO είναι σχεδιασμένη ειδικά για παίκτες που θέλουν να χρησιμοποιούν USB για απρόσκοπτη εναλλαγή ήχου μεταξύ κονσόλας και πλατφόρμας PC.

Με αυτό, οι χρήστες μπορούν να συνδέσουν έως και τρία συστήματα gaming ταυτόχρονα - συμπεριλαμβανομένων των Xbox Series X|S, PS5, PC και άλλων - μέσω USB-C και να εναλλάσσονται γρήγορα μεταξύ τους με ένα μόνο κουμπί στο ακουστικό.

Εξοπλισμένο με PRO-G GRAPHENE, το A50 Gen 5 προσφέρει καθαρότητα και ακρίβεια, απαραίτητη για πλήρη εμβύθιση και λήψη αποφάσεων εντός του παιχνιδιού.

Αυτοί οι προηγμένοι drivers παρέχουν ένα πλούσιο, λεπτομερές ηχο επιτρέποντας στους gamers να ακούν κάθε μικρή λεπτομέρεια και να αποκτούν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

Το Logitech G ASTRO A50 5th Generation Wireless Gaming Headset + Base Station είναι πλέον διαθέσιμο για προπαραγγελία από τη Logitech G και η κυκλοφορία του στα καταστήματα θα ξεκινήσει από τον Οκτώβριο.