Έφοδος πρακτόρων στις επαύλεις του Diddy: Σφαίρες, όπλα, ναρκωτικά και λιπαντικά στα περίφημα «πάρτι των οργίων»

Επιμέλεια: Newsroom
Έφοδος πρακτόρων στις επαύλεις του Diddy: Σφαίρες, όπλα, ναρκωτικά και λιπαντικά στα περίφημα «πάρτι των οργίων»
Νέες λεπτομέρειες για τον Sean Diddy Combs έρχονται στο φως της δημοσιότητας, μετά τη σύλληψή του στη Νέα Υόρκη.

Η αμερικανική αστυνομία έκανε έφοδο στο σπίτι του ράπερ Σον «Diddy» Κομπς, που συνελήφθη για trafficking, και μεταξύ άλλων βρήκε περισσότερα από 1.000 μπουκάλια λιμπαντικού.

Επίσης, εντόπισε ναρκωτικά και πολεμικά τουφέκια, όπως έγραψε δημοσίευμα του hollywoodreporter.com. Σύμφωνα με τις Αρχές, ο ράπερ κατηγορείται σε ομοσπονδιακό επίπεδο για συνωμοσία με σκοπό τον εκβιασμό, σωματεμπορία και μεταφορά προσώπων με σκοπό την πορνεία, σύμφωνα με το κατηγορητήριο που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα.

Τα ευρήματα αυτά, όπως σημειώνουν σχετικά πληροφορίες από τα διεθνή ΜΜΕ, φέρεται να χρησιμοποιήθηκαν στα λεγόμενα «πάρτι οργίων» όπου ο Diddy φέρεται να εξανάγκαζε τις γυναίκες θύματα να προβαίνουν σε καταναγκαστικές σεξουαλικές πράξεις με άνδρες σεξεργάτες.

«Για δεκαετίες, ο Sean Combs (σ.σ. το όνομα του Diddy) κακοποιούσε, απειλούσε και εξαναγκάζει γυναίκες και άλλους γύρω του για να εκπληρώσει τις σεξουαλικές του επιθυμίες, να προστατεύσει τη φήμη του και να αποκρύψει τη συμπεριφορά του» αναφέρεται σχετικά στο κατηγορητήριο.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο Diddy, ως προς τον τρόπο δράσης του, φέρεται να «βασίστηκε στους υπαλλήλους, τους πόρους και την επιρροή της πολύπλευρης επιχειρηματικής αυτοκρατορίας της οποίας ηγείτο και ήλεγχε - δημιουργώντας μια εγκληματική επιχείρηση της οποίας τα μέλη και οι συνεργάτες εμπλέκονταν και επιχειρούσαν να εμπλακούν, μεταξύ άλλων εγκλημάτων, στην εμπορία σεξ, την καταναγκαστική εργασία, την απαγωγή, τον εμπρησμό, τη δωροδοκία και την παρακώλυση της δικαιοσύνης».

Το κατηγορητήριο ισχυρίζεται ότι ο Combs προσέλκυε γυναίκες-θύματα με το πρόσχημα της επιδίωξης μιας ρομαντικής σχέσης και στη συνέχεια τις απειλούσε να συμμετάσχουν σε «πάρτι οργίων», τα οποία κατά καιρούς διαρκούσαν πολλές ημέρες.

Κατά τη διάρκεια των πάρτι, ισχυρίζονται οι εισαγγελείς, ο Combs χτυπούσε, κλωτσούσε, πετούσε αντικείμενα και έσερνε τα θύματα από τα μαλλιά τους.

«Ο Diddy, παράλληλα, φέρεται να απειλούσε τα θύματά του, μεταξύ άλλων αν αντιστέκονταν στη συμμετοχή τους στα πάρτι των οργίων» συνεχίζει το κατηγορητήριο.

Ομοσπονδιακοί πράκτορες κατάσχεσαν όπλα και πυρομαχικά, συμπεριλαμβανομένων τριών AR-15 και ενός γεμιστήρα τυμπάνου στις ιδιοκτησίες του στο Λος Άντζελες και στο Μαϊάμι.