Γιώργος Λιάγκας σε Μάρκο Σεφερλή: «Τι να απαντήσω στην αρλούμπα και τη βλακεία; Ανέβασε ένα ακατάληπτο μήνυμα»

Επιμέλεια: Newsroom
Γιώργος Λιάγκας σε Μάρκο Σεφερλή: «Τι να απαντήσω στην αρλούμπα και τη βλακεία; Ανέβασε ένα ακατάληπτο μήνυμα»
Ο Γιώργος Λιάγκας απάντησε σε έντονο ύφος στον Μάρκο Σεφερλή για τα μηνύματα που κρατά από παλαιότερη συνομιλία τους.

Τη δική του απάντηση στα όσα υποστήριξε εναντίον του ο Μάρκος Σεφερλής έδωσε ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από την εκπομπή του «Το Πρωινό», το πρωί της Τετάρτης 18 Σεπτεμβρίου. Ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 φανερά ενοχλημένος χαρακτήρισε «ακατάληπτο» το βίντεο του Μάρκου Σεφερλή στο Instagram.

Χαρακτηριστικά, δήλωσε: «Δεν έχω κρυφτεί ποτέ, θα απαντήσω. Αλλά τι να απαντήσω; Στην αρλούμπα, στη βλακεία; Διότι εχθές πραγματικά ο Μάρκος Σεφερλής, ανέβασε ένα ακατάληπτο μήνυμα. Ακατάληπτο! Ότι έχει μηνύματα από το παρελθόν… Εκτός αν του έχω στείλει κανένα ερωτικό μήνυμα και δεν το θυμάμαι. Διότι το να έχεις στείλει ένα μήνυμα σε έναν άνθρωπο που να τον καλείς στην εκπομπή, που αν έχει γίνει, δεν το θυμάμαι πραγματικά. Εγώ σε αντίθεση με τον Μάρκο Σεφερλή δεν κρατάω μηνύματα».

Επίσης, πρόσθεσε ότι ο ίδιος σβήνει τα μηνύματα από το κινητό του και ότι θεωρεί ότι το να τα κρατάει κάποιος για χρόνια είναι «διαστροφή»: Διότι θεωρώ ότι για να κρατάς μηνύματα, πρέπει να έχεις και μία διαστροφή. Εγώ τα μηνύματα τα σβήνω όλα. Μένουν άσβηστα τα μηνύματα από τον μεγάλο μου γιο που έχει κινητό, που λέει κάποια ωραία λόγια, του λέω και εγώ, και τα κρατάω για να τα βλέπω. Και μένουν άσβηστα κάποια μηνύματα, όταν χρωστάω κάπου κάτι ή όταν έχω μία δουλειά, ή ένα ραντεβού για να τα θυμηθώ. Γιατί πια μεγάλωσα κιόλας και δεν θυμάμαι. Το να κρατάω μηνύματα χρόνων πίσω, το θεωρώ δηλαδή και χαζό, τι να σας πω. Αν τα έχει κρατήσει, με γεια του με χαρά του».

Τέλος, τόνισε ότι το να αποκαλύψει κάποιος προσωπικά μηνύματα άλλου είναι παράνομο: «Παράνομο να λέει ότι θα τα βγάλει - όχι για μένα για τον οποιονδήποτε - αλλά από εκεί και πέρα δεν θυμάμαι - πολύ πιθανό όμως γιατί το κάνω σε όλους - να έχω στείλει μηνύματα για να τον καλέσω στην εκπομπή. Όχι φέτος, ούτε πέρσι, ή πρόπερσι που ήταν σε άλλο κανάλι. Όταν ήταν στον ΑΝΤ1, προφανώς θα του είχα στείλει μήνυμα όπως και σε άλλους, δεν κατάλαβα που είναι το κακό και το ξεμπρόστιασμα. Αλλά θα τα πούμε όλα στον Μάρκο Σεφερλή γιατί έχουμε και αποκλειστικό ρεπορτάζ».

Το «επίμαχο» βίντεο του Μάρκου Σεφερλή

Ο Μάρκος Σεφερλής έχει ξεκινήσει μια ανοιχτή συζήτηση μέσα από τους λογαριασμούς του στα social media λόγω των σχολίων, που δέχεται για το νούμερο του Nemo στην παράσταση «20 χρόνια Δελφινάριο».

Τη Δευτέρα (16/09), ο κωμικός ξέσπασε κατά τω ψυχαγωγικών εκπομπών «απειλώντας» πως θα βγάλει στη δημοσιότητα τα μηνύματα όσων τον σχολιάζουν αρνητικά και λίγο νωρίτερα του ζητούσαν να παρευρεθεί στην εκπομπή τους.

Το συγκεκριμένο θέμα συζητήθηκε στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα μία μέρα μετά, δηλαδή το πρωί της Τρίτης 17 Σεπτεμβρίου, όπου ο παρουσιαστής σχολίασε ότι «τρομάζει με αυτήν την προαναγγελία» του γνωστού κωμικού και θεωρεί «ανέντιμη» μια τέτοια πράξη.

Σε νέο βίντεο που ανάρτησε ο Μάρκος Σεφερλής στον λογαριασμό του στο Instagram ως απάντηση στον Γιώργο Λιάγκα, τόνισε ότι ο παρουσιαστής πρέπει να φοβάται, καθώς έχει πολλά δικά του μηνύματα.

Συγκεκριμένα, είπε: «Γιώργος Λιάγκας για Μάρκο Σεφερλή: Με τρομάζει να λέει ότι θα βγάλει μηνύματα στη φορά, δεν είναι έντιμο. Δεν είναι έντιμο να έχεις άποψη για ένα θεατρικό νούμερο, το οποίο δεν έχεις δει καν. Γιωργάκη λογικό είναι εσένα να σε τρομάζει, γιατί δικά σου μηνύματα έχω αρκετά».

Στη λεζάντα της ανάρτησής του έγραψε: «Το ποιος είναι έντιμος σε αυτόν τον χώρο, ας το αφήσουμε να το κρίνει ο κόσμος».