Στο Cosmos Sport Γλυφάδας ζήσαμε το απόλυτο running event της On

Newsroom
Στο Cosmos Sport Γλυφάδας ζήσαμε το απόλυτο running event της On
Καταργήστε τις δικαιολογίες! Εμείς το καταφέραμε μαζί με την On στο Cosmos Sport Γλυφάδας!

Την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου, στο Cosmos Sport Γλυφάδας ζήσαμε το απόλυτο running event της On, που είχε τα πάντα! Γέλιο, τρέξιμο και… νεροπίστολα! Το νέο Cloudsurfer Next έκλεψε την παράσταση, αποδεικνύοντας πως το τρέξιμο μπορεί να είναι διασκεδαστικό για όλους.

Όχι μόνο τρέξαμε, οι οικοδεσπότες φρόντισαν να μας δροσίσουν με νεροπίστολα, εξαφανίζοντας τη δικαιολογία «έχει πολύ ζέστη για να τρέξω!». Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν το Cloudsurfer Next, να γνωρίσουν το smooth τρέξιμο που προσφέρει και να νιώσουν από πρώτο χέρι γιατί το αποκαλούμε το απόλυτο “excuse breaker”.

[

Φυσικά, η μουσική από το live radio show του Best 92,6 με την Εύη Σιδηροπούλου έδωσε το ρυθμό, κάνοντας την ατμόσφαιρα ακόμα πιο κεφάτη και γεμάτη ενέργεια. Είτε είσαι έμπειρος δρομέας, είτε κάνεις τα πρώτα σου βήματα, το μήνυμα της On είναι ξεκάθαρο: Όταν έχεις σωστό εξοπλισμό, καμία δικαιολογία δεν σε σταματάει!

Ακόμα κι αν δεν ήσουν εκεί, μπορείς να ανακαλύψεις τη μαγεία του τρεξίματος με την On. Βρες μας στο Instagram και ετοιμάσου να καταργήσεις κι εσύ τις δικαιολογίες!
Instagram: @on