Βρέθηκε πτώμα στο Βόλο: Όλα δείχνουν ότι ανήκει στον 40χρονο που τραυμάτισε με ψαροντούφεκο τον πατέρα του

Επιμέλεια: Newsroom
Βρέθηκε πτώμα στο Βόλο: Όλα δείχνουν ότι ανήκει στον 40χρονο που τραυμάτισε με ψαροντούφεκο τον πατέρα του
Στον 40χρονο που τραυμάτισε σοβαρά τον πατέρα του με ψαροντούφεκο και παραμένει άφαντος, εξετάζουν οι αρχές αν ανήκει το πτώμα που εντόπισαν σε θαλάσσια περιοχή του Βόλου.

Συνεχίζεται το θρίλερ στον Βόλο με τον 40χρονο που επιτέθηκε με ψαροντούφεκο και τραυμάτισε σοβαρά τον πατέρα του. Το πρωί της Πέμπτης (19/9) εντοπίστηκε πτώμα στην θαλάσσια περιοχή των Πευκακίων.

Σύμφωνα με το gegonota.news, τα στελέχη του Λιμεναρχείου που έκαναν την περισυλλογή, διαπίστωσαν ότι πρόκειται για άνδρα ηλικίας μεταξύ 40-50 ετών και όλα δείχνουν πως πρόκειται για τον 40χρονο Βολιώτη που επιτέθηκε με ψαροντούφεκο στον πατέρα του. Η επίθεση είχε σημειωθεί το πρωί της Τρίτης και έκτοτε ο δράστης παρέμενε άφαντος.

Κοντά στο σημείο όπου εντοπίστηκε το πτώμα βρέθηκε το μηχανάκι του 40χρονου, με το οποίο είχε εξαφανιστεί και όλα δείχνουν πως ο δράστης της επίθεσης έδωσε τέλος στην ζωή του με αυτόν τον τραγικό τρόπο.

Η σορός έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο και αναμένεται να γίνει επίσημα η ταυτοποίηση. Για τον σκοπό αυτό έχει κληθεί από τις αρχές η σύντροφος του 69χρονου πατέρα, που εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στην ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας.