Ανατριχιαστικό βίντεο δείχνει έφηβη σε ήρεμη κατάσταση να στέλνει μηνύματα λίγο αφού σκότωσε τη μητέρα της

Επιμέλεια: Newsroom
Ανατριχιαστικό βίντεο δείχνει έφηβη σε ήρεμη κατάσταση να στέλνει μηνύματα λίγο αφού σκότωσε τη μητέρα της
Βίντεο από κάμερα ασφαλείας σπιτιού δείχνει τις πρώτες αντιδράσεις μια έφηβης λίγα λεπτά αφού πυροβόλησε θανάσιμα τη μητέρα της.

Ένα ανατριχιαστικό βίντεο έχει έρθει στο φως της δημοσιότητας από κάμερα ασφαλείας ενός σπιτιού στο Μισισιπή των ΗΠΑ. Σε αυτό, φαίνονται οι πρώτες αντιδράσεις μιας 14χρονης λίγα λεπτά αφού πυροβόλησε την μητέρα της και τον πατριό της.

Το περιστατικό εκτυλίχθηκε στις 19 Μαρτίου, με την 14χρονη να πυροβολεί την μητέρα και τον πατριό της λίγο μετά την επιστροφή της από το σχολείο. Στην αρχή του βίντεο η έφηβη δείχνει να είναι νευρική ενώ τα δύο σκυλιά της οικογένειας είναι ανήσυχα.

Λίγο αργότερα η 14χρονη εμφανίζεται ατάραχη να κάθεται σε ένα σκαμπό και να παίζει με το κινητό της σαν να μην έχει συμβεί τίποτα. Ο ψυχίατρος που την εξέτασε διέγνωσε διπολική διαταραχή.

Το κορίτσι ισχυρίστηκε ότι όταν επέστρεψε από το σχολείο έβγαλε τα σκυλιά της στην πίσω αυλή. Από αυτό το σημείο και μετά δεν θυμόταν τίποτα. Ο εισαγγελέας ωστόσο, τόνισε ότι θα ήταν βολικό για την 14χρονη να μην θυμάται τίποτα από τον θάνατο της μητέρα της.

Οι εισαγγελείς της υπόθεσης ισχυρίστηκαν ότι το κορίτσι έστειλε μήνυμα σε μια από τις φίλες της μετά τον θάνατο της μητέρας της και της ζήτησε να έρθει λόγω «έκτακτης ανάγκης».