Τύπος έφαγε «άκυρο» από κοπέλα και της ζήτησε να επιστρέψει τα χρήματα για τον καφέ που την κέρασε: Η αντίδραση της γυναίκας

Επιμέλεια: Newsroom
Τύπος έφαγε «άκυρο» από κοπέλα και της ζήτησε να επιστρέψει τα χρήματα για τον καφέ που την κέρασε: Η αντίδραση της γυναίκας
Η αντίδραση ενός άνδρα στο «άκυρο» μιας νεαρής κοπέλας, έχει προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις στον κόσμο του διαδικτύου.

Ένας άνδρας από το Σίδνεϊ που απαίτησε από μια γυναίκα να του επιστρέψει τα 6 δολάρια που ξόδεψε για τον καφέ της κατά τη διάρκεια ενός... αποτυχημένου ραντεβού, προκάλεσε χαμό στα στα social media.

Αφού πλησίασε την 29χρονη Βρετανίδα Emily, σε μια παραλία της Αυστραλίας, την φλέρταρε και στη συνέχεια την προσκάλεσε για ένα ποτό. Εκείνη συμφώνησε να βγει μαζί του και το ζευγάρι πήγε αργότερα για ένα καφέ.

Ωστόσο, τα πράγματα δεν πήγαν καλά, με την Emily να παραδέχεται ότι δεν ένιωσε κάτι τρυφερό μεταξύ τους, γεγονός που εξόργισε τον Αυστραλό και τον ώθησε να κάνει κάτι απροσδόκητο: να απαιτήσει να πληρώσει τον καφέ της.

Ενώ η Emily παραξενεύτηκε από την περίεργη αντίδρασή του, μια ψυχολόγος από τη Μελβούρνη, η Carly Dober, δήλωσε ότι η αντίδραση του άνδρα είναι «τραγικά συνηθισμένη» και προειδοποίησε ότι αποτελεί μια «ανθυγιεινή προσέγγιση στα ραντεβού και τις σχέσεις».

«Οι άνδρες μπορεί να συμπεριφέρονται έτσι εν μέρει επειδή αισθάνονται ότι δικαιούνται το χρόνο μιας γυναίκας, αν έχουν ξοδέψει το χρόνο τους και τυχόν οικονομικούς πόρους για το ραντεβού», δήλωσε η Dober στο news.com.au.

«Είναι πολύ φυσιολογικό να πληγωθείς και να αναστατωθείς αν σε απορρίψουν και η απόρριψη είναι ένα πολύ φυσιολογικό μέρος των ραντεβού στην ευρύτερη ανθρώπινη εμπειρία, ωστόσο αυτό δείχνει επίσης χαμηλή συναισθηματική νοημοσύνη και/ή χαμηλές δεξιότητες στη διαχείριση των συναισθημάτων. Από την άλλη. μια τέτοια αντίδραση θα ήταν αναμενόμενη από κάποιον που έχει μισογυνιστικές απόψεις για τις γυναίκες ή θεωρούσε ότι οι γυναίκες είναι υποχρεωμένες να σου δίνουν το χρόνο και την ενέργειά τους».

Η Emily φαίνεται να συμμερίζεται αυτή την άποψη στο viral βίντεο της, το οποίο έχει προβληθεί πάνω από 85.000 φορές από την ώρα που αναρτήθηκε.

«Θεέ μου, πραγματικά δεν μπορώ να πιστέψω ότι αυτό μου συνέβη», ξεκινάει στο κλιπ του TikTok.

«Μόλις βγήκα ραντεβού με έναν τύπο που μου ζήτησε να βγούμε αφού τον γνώρισα στην παραλία... Πήγαμε για καφέ και αποφασίσαμε να το κρατήσουμε σούπερ χαλαρό».

Αφού επέστρεψε στο σπίτι, η Emily εξήγησε ότι δεν ένιωθε κάτι, οπότε αποφάσισε να του στείλει μήνυμα με την ελπίδα ότι θα μπορούσαν να παραμείνουν φίλοι.

1

«Σκέφτηκα να είμαι ειλικρινής, να του στείλω ένα μήνυμα και να μην τον κάνω ghost», εξήγησε, πριν μοιραστεί το μήνυμα.

Ωστόσο, δεν έτυχε καλής υποδοχής, με τον άνδρα να απαντάει γρήγορα και να της ζητάει να του επιστρέψει τα χρήματα από τον καφέ.

«Έι! Συμφωνώ - είμαστε πολύ διαφορετικοί. Σου εύχομαι τα καλύτερα. ΥΓ. Ο καφές σου κόστισε 6 δολάρια».

1