Παύλος Μαρινάκης για τα χαλιά του υπουργείου Τουρισμού: «Εξ’ αντικειμένου επενδύει στην εξωστρέφεια και δίνει μεγάλη σημασία στην εικόνα»

Επιμέλεια: Newsroom
Παύλος Μαρινάκης για τα χαλιά του υπουργείου Τουρισμού: «Εξ’ αντικειμένου επενδύει στην εξωστρέφεια και δίνει μεγάλη σημασία στην εικόνα»
Ο Παύλος Μαρινάκης απάντησε για τα χρήματα που δαπανήθηκαν για δύο χαλιά στο υπουργείο Τουρισμού.

Ο Παύλος Μαρινάκης στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών δέχθηκε ερώτηση σχετικά με την αγορά χαλιών από το υπουργείο Τουρισμού, αξίας 17.890 ευρώ, από την Δέσποινα Μοιραράκη.

Ο Κυβερνητικός εκπρόσωπος, ανέφερε πως «εξ αντικειμένου είναι ένα Υπουργείο που επενδύει στην εξωστρέφεια. Δίνει μεγάλη σημασία στην εικόνα», ωστόσο τόνισε: «Σίγουρα πρέπει να δείχνουμε ιδιαίτερη προσοχή όταν μιλάμε για χρήματα Ελλήνων φορολογούμενων».

Αναλυτικά η απάντησή του:

«Αντιλαμβανόμαστε ότι το Υπουργείο Τουρισμού εξ αντικειμένου είναι ένα Υπουργείο που επενδύει στην εξωστρέφεια. Δίνει μεγάλη σημασία στην εικόνα για τους προφανείς λόγους. Σίγουρα πρέπει να δείχνουμε ιδιαίτερη προσοχή όταν μιλάμε για χρήματα Ελλήνων φορολογούμενων. Από εκεί και πέρα, κρατάμε την μεγάλη εικόνα όπου δείχνει ότι για άλλη μια χρονιά, με συστηματική δουλειά, κατεγράφη ένα ρεκόρ, ένα συνολικό ρεκόρ με πολύ μεγάλο όφελος για την ελληνική οικονομία και κατ’ επέκταση για τους Έλληνες πολίτες στον τουρισμό, και σχεδιάζουμε την επόμενη χρονιά».