Netflix: Ανακοίνωσε και επίσημα την έβδομη σεζόν του Black Mirror!

Netflix: Ανακοίνωσε και επίσημα την έβδομη σεζόν του Black Mirror!
Το Netflix ανακοίνωσε την έβδομη σεζόν του Black Mirror και αποκάλυψε επίσης πότε μπορούμε να τη δούμε στην πλατφόρμα streaming.

Η 7η σεζόν του «Black Mirror» έρχεται το επόμενο έτος και το Netflix κυκλοφόρησε σήμερα (19.09) ένα teaser trailer που υπονοεί την ιστορία των επεισοδίων, ενώ αποκαλύπτει και το πλήρες καστ.

«Έχουν ξεκινήσει τα γυρίσματα των έξι επεισοδίων της 7ης σεζόν της σκοτεινής σειράς του Charlie Brooker , η οποία θα προβληθεί στην πλατφόρμα το 2025», ανακοίνωσε το Netflix.

Το Netflix πρόσθεσε: «Ένα από τα επεισόδια θα είναι συνέχεια του κλασικού εναρκτήριου επεισοδίου της 4ης σεζόν, USS Callister». Το βραβευμένο με Emmy επεισόδιο γράφτηκε από τον Brooker και σκηνοθετήθηκε από τον Todd Haynes και ακολούθησε τη ζωή του Daly (Plemons), έναν απομονωμένο αλλά ταλαντούχο προγραμματιστή και δημιουργού ενός δημοφιλούς διαδικτυακού παιχνιδιού. Στο συγκεκριμένο επεισόδιο πρωταγωνιστούσε ο Jesse Plemons ως Robert Daly, ένας λαμπρός αλλά προβληματικός προγραμματιστής που ήταν συνιδρυτής ενός δημοφιλούς διαδικτυακού βιντεοπαιχνιδιού. Δυσαρεστημένος με την έλλειψη αναγνώρισης στην εταιρεία παιχνιδιών του, ο Ρόμπερτ δημιούργησε μια εικονική πραγματικότητα μέσα στο παιχνίδι, δίνοντας στον εαυτό του τον ρόλο μιας φιγούρας που μοιάζει με τον Κάπτεν Κερκ ζούσε τρελές περιπέτειες επιστημονικής φαντασίας. Φυσικά, επειδή πρόκειται για το Black Mirror, τα πράγματα πήραν μια απροσδόκητη και σκοτεινή τροπή».

Το Netflix εξηγεί ακόμη: «Ο καπετάνιος Robert Daly μπορεί να πέθανε στο αρχικό επεισόδιο, αλλά για το πλήρωμα του USS Callister, τα προβλήματά τους μόλις αρχίζουν».

Το σημερινό νέο teaser αποκαλύπτει το καστ της 7ης σεζόν του «Black Mirror» που περιλαμβάνει τους Awkwafina, Milanka Brooks, Peter Capaldi, Emma Corrin, Patsy Ferran, Paul Giamatti, Lewis Gribben, Osy Ikhile, Rashida Jones, Siena Kelly, Billy Magnussen, Rosy McEwen, Cristin Milioti, Chris O'Dowd, Issa Rae, Paul G. Raymond, Tracee Ellis Ross, Jimmi Simpson και Harriet Walter.

Η νέα σεζόν παρουσιάστηκε με ένα αινιγματικό βίντεο στο X/Twitter, το οποίο προϊδεάζει για ορισμένα από τα μέλη του καστ και μερικά άλλα ονόματα που θα μπορούσαν να είναι σεναριογράφοι ή σκηνοθέτες των επεισοδίων.