Survivor: Αποχώρησε παίκτρια με πρήξιμο, αναστατωμένοι οι συμπαίκτες της

Επιμέλεια: Newsroom
Survivor: Αποχώρησε παίκτρια με πρήξιμο, αναστατωμένοι οι συμπαίκτες της
Η Μαίρη ξύπνησε με πρήξιμο στο νησί της εξορίας και χρειάστηκε να αποχωρήσει από το Survivor.

To σημερινό επεισόδιο του Survivor ξεκίνησε με ένα απρόοπτο, καθώς η Μαίρη ξύπνησε στο νησί της εξορίας με ένα πρήξιμο στο πρόσωπο, γεγονός που ανησύχησε τόσο τους συμπαίκτες της, όσο και την παραγωγή. Λίγο αργότερα, στο νησί έφθασαν οι πρώτες βοήθειες, ενώ η νεαρή παίκτρια αναγκάστηκε να αποχωρήσει.

«Η Μαίρη ξύπνησε και το μάγουλο της ήταν πάρα πολύ πρησμένο, ήταν σαν να έκανε μπότοξ» είπε η Ekaterina Litvinova, ενώ η συμπαίκτρια της, Μαρία Κερασιώτη εξήγησε ότι αγχώθηκε γιατί δεν έχουν καθρέπτες. «Της είπα ότι είναι χάλια το μάτι σου και κάτι σε τσίμπησε. Αν φύγει η Μαρία από το παιχνίδι, θα στεναχωρηθώ πάρα πολύ γιατί έχουμε έρθει λίγο κοντά. Επειδή είναι καλή κοπέλα, θέλω να την προστατεύω και εύχομαι πραγματικά να γυρίσει πίσω. Δεν θέλω να φύγει.» είπε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, ο Μιχάλης Κονδυλάς στεναχωρήθηκε ιδιαίτερα με αυτή την αποχώρηση και δήλωσε ότι «με πίκρανε πάρα πολύ που έφυγε η Μαίρη και σίγουρα ξέρω ότι η σκέψη μου είναι σε εκείνη. Της έχω δώσει και ένα σταυρουδάκι να κρατάει. Έχουμε το ίδιο ακριβώς για να θυμόμαστε ο ένας τον άλλον»