Tempting Fortune: Ο Γιώργος ενέδωσε στον πειρασμό του ταξιδιού, ξόδεψε άσκοπά 7.500 ευρώ και εξόργισε τους συμπαίκτες του (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Tempting Fortune: Ο Γιώργος ενέδωσε στον πειρασμό του ταξιδιού, ξόδεψε άσκοπά 7.500 ευρώ και εξόργισε τους συμπαίκτες του (vid)
Από τη δεύτερη μέρα του Tempting Fortune μεμονωμένα παίκτες άρχισαν να ξοδεύουν χρήματα από τον κοινό κουμπαρά που κανονικά θα έπρεπε να περιλαμβάνει 350.000 ευρώ.

Οι παίκτες του Tempting Fortune συνεχίζουν το δύσκολο ταξίδι τους και στο χθεσινό (19/9)επεισόδιο ο Γιάννης Τσιμιτσέλης πρόσφερε έναν νέο πειρασμό στους συμμετέχοντες.

Ο παρουσιαστής έβγαλε σε δημοπρασία ένα ταξίδι στο Μπαλί για δύο άτομα με όλα τα έξοδα πληρωμένα. Η τιμή εκκίνησης ήταν τα 7.500 ευρώ και ο Γιώργος ήταν ο μόνο που σήκωσε το καρτελάκι του εξοργίζοντας τους συμπαίκτες του, καθώς το ποσό αυτό αφαιρείται από το συνολικό ποσό που μοιράζονται οι παίκτες στο τέλος του παιχνιδιού.

Ο Γιώργος δήλωσε ότι θα πάει με την κοπέλα του, ενώ οι συμπαίκτες του δήλωσαν σοκαρισμένοι και θυμωμένοι με την κίνησή του.

Τι είναι το Tempting Fortune

Δώδεκα παίκτες στο Tempting Fortune, έτοιμοι για την πιο δύσκολη πορεία της ζωής τους, ξεκινούν με ενθουσιασμό το άγνωστο ταξίδι τους. Με οδηγίες από τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, ελάχιστες προμήθειες και έχοντας στα σακίδιά τους 300.000 ευρώ, πρέπει να διανύσουν μία δύσκολη διαδρομή δεκάδων χιλιομέτρων για να φτάσουν στον τερματισμό, χωρίς να χάσουν καθόλου χρήματα.

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης καλωσόρισε τους συμμετέχοντες και τους παρουσίασε τους κανόνες του παιχνιδιού, τονίζοντας ιδιαίτερα τον κίνδυνο να χαθούν χρήματα.

«Ανυπομονώ να δω πώς θα ανταποκριθείτε στους πειρασμούς που θα συναντήσετε στη διαδρομή και αν θα δείξετε την απαραίτητη εγκράτεια», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Στο τέλος του ταξιδιού, θα μοιραστείτε τα 300.000 ευρώ. Το ποσό που αντιστοιχεί σε κάθε παίκτη είναι 25.000 ευρώ. Ωστόσο, κάθε αποχώρηση κοστίζει ακριβά, καθώς με την έξοδο ενός παίκτη, χάνονται αυτομάτως 25.000 ευρώ από το συνολικό ποσό».

Το Tempting Fortune με λίγα λόγια

Ημερομηνία αναχώρησης: Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου, 21.00
Τοποθεσία αναχώρησης: ΣΚΑΪ
Ταξιδιώτες: 12 τολμηροί παίκτες, έτοιμοι για την απόλυτη εμπειρία
Αποσκευές: 300.000 ευρώ
Διαδρομή: Μία δύσκολη πεζοπορία πολλών χιλιομέτρων
Ανέσεις: Καμία
Πειρασμοί: Άπειροι
Στόχος: Ο τερματισμός, χωρίς να χάσουν χρήματα