Διαγωνιζόμενη στον «Τροχό της Τύχης» απέτυχε να βρει εύκολο γρίφο: Η λάθος απάντηση που της στοίχισε ένα εκατομμύριο δολάρια (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Διαγωνιζόμενη στον «Τροχό της Τύχης» απέτυχε να βρει εύκολο γρίφο: Η λάθος απάντηση που της στοίχισε ένα εκατομμύριο δολάρια (vid)
Μια σωστή απάντηση θα άλλαζε τη ζωή σε διαγωνιζόμενη του «Τροχού της Τύχης».

Σε μια συγκλονιστική στιγμή στο επεισόδιο του «Τροχού της Τύχης», η διαγωνιζόμενη Vivian Tran έχασε την ευκαιρία να κερδίσει το πολυπόθητο έπαθλο του 1 εκατομμυρίου δολαρίων κάνοντας ένα κρίσιμο λάθος στον γύρο μπόνους.

Ήταν μόλις η δεύτερη εβδομάδα που ο Ryan Seacrest παρουσίαζε το αγαπημένο τηλεπαιχνίδι, μετά την αποχώρηση του μακροχρόνιου οικοδεσπότη Pat Sajak. Κατά τη διάρκεια του κρίσιμου γύρου, η Tran βρέθηκε μόλις μία λέξη μακριά από την εξασφάλιση του μεγάλου βραβείου, αλλά τελικά απέτυχε.

«Η καρδιά μου χτυπάει δυνατά», δήλωσε ο 49χρονος Seacrest, καθώς η αγωνία κορυφωνόταν κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Σε μια δραματική ανατροπή, ο συνήθης φάκελος του γύρου μπόνους των 100.000 δολαρίων είχε αντικατασταθεί από τον φάκελο του 1 εκατομμυρίου δολαρίων, ανεβάζοντας το στοίχημα σε νέα ύψη. Η Tran είχε την ευκαιρία να ξεκλειδώσει το βραβείο που θα άλλαζε τη ζωή της, αφού γύρισε τον μικρό τροχό μπόνους και επέλεξε τυχαία τον υψηλής αξίας φάκελο.

Η κατηγορία του γρίφου για τον γύρο μπόνους ήταν «Τι κάνεις;» και η Tran είχε την ευκαιρία να επιλέξει επιπλέον γράμματα για να αποκαλύψει την απάντηση του γρίφου. Επέλεξε τα C, H, M, I και P και η συμπαρουσιάστρια Vanna White εμφάνισε τα γράμματα που είχε επιλέξει σωστά. Το μερικώς συμπληρωμένο παζλ έγραφε: «_ _ _ _ E R I N G S _ M E HELP».

Νιώθοντας εμφανώς την πίεση, η Tran άρχισε νευρικά να δίνει απαντήσεις που δεν ταίριαζαν στο γρίφο που είχε μπροστά της. :

Όταν ο Seacrest αποκάλυψε την απάντηση και άνοιξε τον φάκελο για να δείξει το έπαθλο του 1 εκατομμυρίου δολαρίων που είχε χάσει η Tran, εκείνη ήταν εμφανώς απογοητευμένη. Ήταν ένα σκληρό πλήγμα για τη διαγωνιζόμενη, καθώς ήταν τόσο κοντά στο να φύγει με το τεράστιο βραβείο.

Παρόλο που δεν κέρδισε το τεράστιο ποσό, η Tran διατήρησε θετική στάση και κατάφερε να φύγει με 27.300 δολάρια και ένα ταξίδι στην Ευρώπη.