«Βρήκα τη δουλειά των ονείρων μου»: Γυναίκα δούλευε 24 ώρες την εβδομάδα σε ιδιωτικό νησί και δεν πλήρωνε ενοίκιο (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
«Βρήκα τη δουλειά των ονείρων μου»: Γυναίκα δούλευε 24 ώρες την εβδομάδα σε ιδιωτικό νησί και δεν πλήρωνε ενοίκιο (vid)
Γυναίκα βρήκε την ιδανική δουλειά, καθώς δούλευε 24 ώρες την εβδομάδα ενώ έμενε σε ένα ιδιωτικό νησί χωρίς να πληρώνει ενοίκιο.

Για τους περισσότερους ανθρώπους, η επίτευξη της τέλειας ισορροπίας μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής μπορεί να μοιάζει με μακρινό όνειρο, αλλά για την 27χρονη Sirirat Nensewicz, αυτό έγινε πραγματικότητα σε ένα απομακρυσμένο νησί της Αυστραλίας.

Η Nensewicz, με καταγωγή από το Αμβούργο της Γερμανίας, πέρασε πρόσφατα δύο μήνες ζώντας στο Pumpkin Island, ένα μικρό οικολογικό θέρετρο στα ανοικτά των ακτών του Κουίνσλαντ, ενώ εργαζόταν με μερική απασχόληση και απολάμβανε την γαλήνια ομορφιά του νησιού.

@siri.going.places island life over farm work 🏝️ #islandlife #australia #88days #whvaustralia #workandtravel #traveltiktok #travel ♬ som original - ESS

Σε συνέντευξή της στο SWNS, η Nensewicz περιέγραψε την εμπειρία ως «εξωπραγματική», λέγοντας ότι δούλευε μόνο 24 ώρες την εβδομάδα κάνοντας εργασίες όπως καθαριότητα, κηπουρική και μπάρμαν στο θέρετρο. Σε αντάλλαγμα, μπόρεσε να ζήσει χωρίς ενοίκιο στο νησί και κέρδιζε περισσότερα από 800 δολάρια AUD (490 ευρώ), κάθε δύο εβδομάδες.

«Ήταν μια εξωπραγματική εμπειρία», είπε, εξηγώντας ότι παρά το γεγονός ότι εργαζόταν μόνο με μερική απασχόληση, είχε καλύψει όλα τα απαραίτητα. «Κατάφερα να ζήσω σε ένα πανέμορφο νησί, δουλεύοντας μόνο 24 ώρες την εβδομάδα για τη διαμονή και την πρόσθετη αμοιβή». Τα μόνα προσωπικά της έξοδα ήταν τα ψώνια και ο λογαριασμός του τηλεφώνου της, ο οποίος της κόστιζε περίπου 270 δολάρια το μήνα.

@siri.going.places escaping the cold here #islandlife #australia #88days #whvaustralia #workandtravel #traveltiktok #travel ♬ smile - audios💌

Η εμπειρία της Nensewicz αναδεικνύει τη δυνατότητα εναλλακτικών ρυθμίσεων μεταξύ εργασίας και ζωής, ιδίως για όσους αναζητούν έναν πιο ισορροπημένο και ικανοποιητικό τρόπο ζωής. «Ήταν ένας πολύ καλός τρόπος για να βυθιστώ στον πολιτισμό και να εξερευνήσω την ομορφιά της Αυστραλίας, ενώ παράλληλα ικανοποιούσα τις απαιτήσεις της βίζας μου», πρόσθεσε.

Η ιστορία της έχει τραβήξει την προσοχή πολλών, αποτελώντας έμπνευση για τους ταξιδιώτες και τους ψηφιακούς νομάδες που ονειρεύονται να συνδυάσουν την εργασία με την εξερεύνηση.