Ορέστης Χαλκιάς: «Τι σε νοιάζει ρε αν φιλιούνται 2 άνδρες;» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Ορέστης Χαλκιάς: «Τι σε νοιάζει ρε αν φιλιούνται 2 άνδρες;» (vid)
Ο Ορέστης Χαλκιάς φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στούντιο 4» και παραχώρησε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη.

Ο Ορέστης Χαλκιάς βρέθηκε καλεσμένος στο «Στούντιο 4» μιλώντας για την επιτυχία της σειράς, Maestro και τα τελευταία γυρίσματα δίπλα στους.

Αναφερόμενος στον τελευταίο κύκλο της σειράς που έρχεται στο Mega; «Το τέλος έχει μια κάθαρση. Υπάρχει μια αποδοχή και το επόμενο στάδιο. Δεν μπορεί να αφήσει ένα γλυκό συναίσθημα γιατί έχει προηγηθεί όλο αυτό. Υπάρχει μια αισιοδοξία ότι θα ξεπεραστεί αυτό», σχολίασε ο Ορέστης Χαλκιάς, μη θέλοντας να προδώσει λεπτομέρειες για το μεγάλο φινάλε.

Για την συγκίνησή του στα τελευταία γυρίσματα του Maestro: «Όταν κάναμε το τελευταίο γύρισμα στο νησί, κλαίγαμε όλοι… Είμαστε μια οικογένεια. Πριν από δύο εβδομάδες τελειώσανε τα γυρίσματα. Από τους Παξούς ξεμπερδέψαμε το καλοκαίρι. Τώρα ήταν τα τελευταία γυρίσματα στην Αθήνα», είπε.

«Μέχρι ένα σημείο ξέραμε το τέλος, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης έγραψε τις τελευταίες σκηνές στις διακοπές μας και μετά μάθαμε την κατάληξη του κάθε ρόλου», κατέληξε.

«Τι σε νοιάζει ρε αν φιλιούνται 2 άνδρες»

Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε και για την ομοφοβία.

«Παιδιά εγώ είμαι ΠΑΟΚ, αν απαντήσω, θα απαντήσω πολύ και δεν θέλω να μπω σε αυτή τη διαδικασία και μετά πώς θα ανοίξει αυτός ο διάλογος. Αν εγώ κάθομαι και απαντάω σε αυτόν που δεν καταλαβαίνει ότι όταν φιλιούνται δύο άντρες είναι γιατί αγαπιούνται, "τι σε νοιάζει εσένα". Όποτε τι να του πω, δεν θα καταλάβει τίποτα».