Πεζοπόρος επιβίωσε μετά από τρομακτική πτώση: Το δραματικό βίντεο που σου κόβει την ανάσα (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Πεζοπόρος επιβίωσε μετά από τρομακτική πτώση: Το δραματικό βίντεο που σου κόβει την ανάσα (vid)
Άγιο είχε ένας πεζοπόρος, ο οποίος έχασε την ισορροπία του ενώ ανέβαινε μια απότομη πλαγιά.

Ένας πεζοπόρος επέζησε μετά από μια τρομακτική πτώση σε μια απότομη βουνοπλαγιά, μια δοκιμασία που κατάφερε να καταγράψει με την ίδια του την κάμερα.

Ο Yang Meng, 42 ετών, έκανε πεζοπορία στα βουνά Fanzengjian στην επαρχία Anhui, περίπου 450 χιλιόμετρα δυτικά της Σαγκάης, όταν γλίστρησε. Ο Meng χρησιμοποιούσε μια φορητή κάμερα 360 μοιρών για να καταγράψει την περιπέτειά του όταν συνέβη το απροσδόκητο.

«Συνειδητοποίησα ότι δεν μπορούσα να σηκωθώ καθόλου και γλιστρούσα όλο και πιο γρήγορα», δήλωσε ο Meng στο CNN, αναπολώντας την οδυνηρή στιγμή.

Το βίντεο, το οποίο έχει γίνει viral στο Douyin (η κινεζική έκδοση του TikTok), δείχνει τον Meng να κατρακυλά ανεξέλεγκτα στον γκρεμό. Το δραματικό βίντεο έχει συγκεντρώσει σχεδόν 445.000 κοινοποιήσεις.

@itvnews Hiker Yang Meng captured the moment he skid down a mountain in China on his 360-degree camera. He was not badly injured in the fall but sustained some bruising on his left leg after hitting a tree #itvnews #hiking #china ♬ original sound - itvnews

Η πτώση του Meng σταμάτησε απότομα όταν συγκρούστηκε με ένα δέντρο, γλιτώνοντάς τον από μια πιο καταστροφική έκβαση.

«Όταν χτύπησα στο δέντρο, ένιωσα σαν να έπεσε ένας βαρύς βράχος», αφηγήθηκε ο Meng, που ακόμα δεν είχε πιστέψει ότι επέζησε. Παραδόξως, παρά τη σοκαριστική βουτιά, ο Meng έφυγε από το περιστατικό με μόνο μικροτραυματισμούς, όπως μώλωπες στο πόδι του και μικρά κοψίματα στο χέρι και το μηρό του.