Survivor: «Η κοπέλα έχει πρόβλημα, θυματοποιείται με όλους και με όλα» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Survivor: «Η κοπέλα έχει πρόβλημα, θυματοποιείται με όλους και με όλα» (vid)
Η Γεωργία καταφέρεται ξανά ενάντια στην συμπαίκτριά της και εκείνη ξεσπά.

Ένταση προκλήθηκε ανάμεσα στη Γεσθημανή και τη Γεωργία στο Survivor.

Οι δύο γυναίκες έχουν μια συνεχή κόντρα, με τη Γεσθημανή να λέει στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης: «Με τη Γεωργία όλο αυτό που γίνεται δεν έχει να κάνει με το χάσμα ηλικιών. Δεν είναι μεγάλο. Είναι 50, 55 δεν ξέρω. Είναι ο τρόπος που χειρίζεται τους ανθρώπους και τις καταστάσεις».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Η κοπέλα έχει πρόβλημα. Έχει πρόβλημα, δεν θέλω να την προσβάλλω, έχω πει εξ' αρχής και δημόσια ότι είναι ένας καλός άνθρωπος και ένας μαχητής στη ζωή, γιατί πραγματικά έχει αγωνιστεί. Οι συμπεριφορές όμως, αυτές δεν κολλάνε στο κομμάτι της επιβίωσης. Τσίτα, νεύρα, θυματοποίηση. Θυματοποιείται με όλους και με όλα».

Τέλος, περιέγραψε ένα περιστατικό που την ενόχλησε από τη χθεσινή νύχτα: «Χθες πήγε και κοιμήθηκε μέσα στον κατακλυσμό, στην παραλία. Αν είναι δυνατόν. Είσαι, δεν είσαι μαλωμένος, κάνει κατακλυσμό. Έλα στην παράγκα, κουκουλώσου, με τον έναν δύο που έχουν ίσως την κατανόηση να σε έχουν κοντά και σε ακούνε, γιατί σε σέβονται λόγω ηλικίας. Κάτσε κουκουλώσου και μείνε εκεί. Αυτό είναι άρνηση. Πήγε μέσα στον κατακλυσμό στην παραλία, με το αδιάβροχο και έκατσε».

Από τη μεριά της πάντως, η Γεωργία άφησε υπονοούμενα, ότι η Γεσθημανή προσπαθεί να επιβληθεί στην ομάδα. «Εμένα δεν μου αρέσει η δικτατορία. Έβλεπα την άλλη ομάδα να τσακώνεται και ξέρετε γιατί τσακώνονταν; Γιατί ο καθένας είχε άλλη άποψη και την εξέφραζε», σημείωσε η παίκτρια μιλώντας στην κάμερα του Survivor.