Βίντεο που «κόβει» την ανάσα: Γυναίκα έκλεψε Porsche πατώντας τον ιδιοκτήτη που προσπάθησε να την σταματήσει

Επιμέλεια: Newsroom
Βίντεο που «κόβει» την ανάσα: Γυναίκα έκλεψε Porsche πατώντας τον ιδιοκτήτη που προσπάθησε να την σταματήσει
Από του χάρου τα δόντια γλίτωσε ένας άντρας όταν μια γυναίκα που ενδιαφέρθηκε για το αυτοκίνητό του, τον πάτησε και τον έσυρε στο οδόστρωμα.

Σοκαριστικά πλάνα έρχονται από κάμερα ασφαλείας ενός σπιτιού στον Καναδά. Στο βίντεο εμφανίζεται μια γυναίκα να χτυπάει το κουδούνι ενός σπιτιού. Όπως έγινε γνωστό, η νεαρή γυναίκα είχε πάει να δει μια Porsche Cayenne, με την πρόφαση να την αγοράσει.

Ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου βγαίνει έξω για να της το δείξει. Είχε καταχωρήσει το πολυτελές όχημα στο Autotrader, σύμφωνα με την περιφερειακή αστυνομία Peel στον Καναδά.

Λίγο αργότερα, η υποψήφια αγοραστής μπαίνει στη θέση του οδηγού, προφανώς για να το τεστάρει. Ωστόσο, κλειδώνει τις ασφάλειες και βάζει μπροστά. Ο ιδιοκτήτης συνειδητοποιεί τι πάει να γίνει και προσπαθεί να ανοίξει κάποια από τις πίσω πόρτες.

Τότε η γυναίκα κάνει όπισθεν και τον πατάει και στη συνέχεια τον σέρνει στην άσφαλτο, πριν τραπεί σε φυγή. Το θύμα ανέφερε στο CTV News Toronto ότι υπέστη τραύματα στον αγκώνα, τα χέρια και τα πόδια του και χρειάστηκε ιατρική φροντίδα μετά το περιστατικό.