Η αντίδραση του Mente Fuerte σε δημοσιογράφο: «Θα με ρωτήσεις κάτι για μένα;» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Η αντίδραση του Mente Fuerte σε δημοσιογράφο: «Θα με ρωτήσεις κάτι για μένα;» (vid)
Οι ερωτήσεις δημοσιογράφου για την προσωπική ζωή του Mente Fuerte ενόχλησαν τον τράπερ.

Η κάμερα της εκπομπής «Weekenders» συνάντησε τον Mente Fuerte στην Ημέρα Θετικής Ενέργειας που έγινε το απόγευμα της Παρασκευής (20/9). Ο γνωστός τράπερ φάνηκε να ενοχλείται με τις ερωτήσεις δημοσιογράφου καθώς όλες αφορούσαν την Μαρία Σολωμού και τη μεταξύ τους σχέση.

«Είναι ένα καλοκαιρινό κομμάτι. Είναι αφιερωμένο σε όλες τις σγουρομάλλες», είπε αρχικά ο Mente Fuerte για το τελευταίο του τραγούδι το οποίο είναι αφιερωμένο στη Μαρία Σολωμού, η οποία πρωταγωνιστεί και στο video clip.

«Όταν το άκουσε η Μαρία για πρώτη φορά, τι σου είπε;» τον ρώτησε η δημοσιογράφος με τον ίδιο να ζητά να πάνε στην επόμενη ερώτηση αποφεύγοντας να απαντήσει.

«Σας έχω δει, έχετε έρθει και μαζί, είναι πίσω. Κάνει χαμό. Σε ακολουθεί παντού η Μαρία», είπε στη συνέχεια η δημοσιογράφος με τον Mente Fuerte να απαντά και πάλι «Επόμενη ερώτηση», προσπαθώντας να αποφύγει να μιλήσει γι αυτό το θέμα.

«Όταν συνάντησες τη Μαρία στο podcast…» ξεκίνησε να λέει η δημοσιογράφος με τον Mente Fuerte τότε να αντιδρά λέγοντας, «Θα με ρωτήσεις κάτι για μένα;».