Σάλος με πρόσφατες φωτογραφίες του Ozzy Osbourne: Περπατάει με το ζόρι

Επιμέλεια: Newsroom
Σάλος με πρόσφατες φωτογραφίες του Ozzy Osbourne: Περπατάει με το ζόρι
Καταβεβλημένος και σε κακή κατάσταση δείχνει ο Ozzy Osbourne μετά από πρόσφατες φωτογραφίες του που ήρθαν στην επιφάνεια.

Στο Λος Άντζελες εθεάθη ο Ozzy Osbourne μαζί με την σύζυγό του, Sharon. Ο 75χρονος τραγουδιστής δεν θυμίζει σε τίποτα από τις ένδοξες εποχές του με τους Black Sabbath.

Σε φωτογραφίες που έφερε στη δημοσιότητα η «Daily Mail», ο «πρίγκιπας του σκότους» δείχνει ιδιαίτερα «εύθραυστος» και καταβεβλημένος. Σε κάποιες φωτογραφίες ο ίδιος κάθεται σε αναπηρικό αμαξίδιο και στη συνέχεια προσπαθεί να σηκωθεί με τη βοήθεια ενός μπαστουνιού για να περπατήσει.

Ωστόσο, κι αυτό φαίνεται πως το κάνει με δυσκολία. Η 71χρονη Sharon, ήταν δίπλα του, ενώ και οι δύο συνοδεύονταν από έναν άνδρα που έσπρωχνε το αναπηρικό αμαξίδιο του Ozzy.

Αυτές οι φωτογραφίες, δυστυχώς, επιβεβαιώνουν όσα είχε αποκαλύψει πρόσφατα το ζευγάρι στο podcast που έχουν. Η υγεία του Ozzy έχει επιδεινωθεί και ήταν και αυτός ο λόγος που καθυστέρησαν να μετακομίσουν στην Αγγλία.

Σε ένα ντοκιμαντέρ του ITV, η σύζυγός του είχε πει για τον Ozzy Osbourne: «Απλά, σκέφτομαι τον σύζυγό μου και όπως εσείς, που ήταν πολύ ενεργητικός, του άρεσε να βγαίνει για βόλτες, έκανε ένα δίωρο σόου στη σκηνή κάθε βράδυ, τρέχοντας σαν τρελός. Ξαφνικά, η ζωή σου σταματάει ή τουλάχιστον η ζωή όπως την ήξερες.

Όταν κοιτάζω τον σύζυγό μου, η καρδιά μου ραγίζει γι' αυτόν, λυπάμαι για τον εαυτό μου που τον βλέπω έτσι, αλλά αυτό που περνάει εκείνος είναι χειρότερο. Όταν τον κοιτάζω και δεν το ξέρει, είμαι σαν να κλαίω».