Survivor, Γεσθημανή: Το ΓΕΣ επικοινώνησε με την παραγωγή, οδηγείται στο στρατοδικείο

Επιμέλεια: Newsroom
Survivor, Γεσθημανή: Το ΓΕΣ επικοινώνησε με την παραγωγή, οδηγείται στο στρατοδικείο
Η Γεσθημανή, μέλος του ελληνικού στρατού, φέρεται να μην είχε την απαραίτητη έγκριση για να παραμείνει στο εξωτερικό κατά τη διάρκεια του ριάλιτι.

Η φετινή σεζόν του Survivor έχει ήδη έντονο παρασκήνιο, καθώς όπως φαίνεται η Γεσθημανή Κουτούζουγλου έχει μπει στο αεροπλάνο και επιστρέφει στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, η διαγωνιζόμενη Γεσθημανή Κουτούζουγλου, η οποία υπηρετεί στις Ένοπλες Δυνάμεις, φέρεται να επιβιβάστηκε σε αεροπλάνο για να επιστρέψει στην Ελλάδα και ενδέχεται να βρεθεί αντιμέτωπη ακόμη και με στρατοδικείο κατά την επιστροφή της.

Η Γεσθημανή, μέλος του ελληνικού στρατού, φέρεται να μην είχε την απαραίτητη έγκριση για να παραμείνει στο εξωτερικό κατά τη διάρκεια του ριάλιτι. Πηγές αναφέρουν ότι το Γενικό Επιτελείο Στρατού επικοινώνησε με την παραγωγή της εκπομπής, ζητώντας την άμεση επιστροφή της στην Ελλάδα. Ενώ η ίδια φέρεται να είχε ζητήσει άδεια άνευ αποδοχών, οι στρατιωτικοί κανονισμοί της απαγορεύουν να εγκαταλείψει τη χώρα χωρίς ρητή άδεια.

Σύμφωνα με το Armyvoice, εάν επιβεβαιωθούν αυτές οι πληροφορίες και η Κουτούζογλου οδηγηθεί ενώπιον στρατιωτικού δικαστηρίου, θα μπορούσε να αντιμετωπίσει σοβαρές συνέπειες, συμπεριλαμβανομένης της φυλάκισης, εάν θεωρηθεί ότι εγκατέλειψε τη θέση της.