Παπανώτας για Γκλέτσο: «Νόμιζα ότι ήταν του ΚΚΕ, δεν μου αρέσουν κάποιες εκφράσεις, αν ήταν στην επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, θα παίζαμε ξύλο;» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Παπανώτας για Γκλέτσο: «Νόμιζα ότι ήταν του ΚΚΕ, δεν μου αρέσουν κάποιες εκφράσεις, αν ήταν στην επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, θα παίζαμε ξύλο;» (vid)
Ο δημοσιογράφος αναφέρθηκε και στις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Δημήτρης Παπανώτας μίλησε στην εκπομπή του Mega, «Χαμογέλα και Πάλι» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην φετινή έναρξη των τηλεοπτικών εκπομπών, τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ και στον Απόστολο Γκλέτσο.

«Στο "Happy Day" δεν μετράμε τις χρονιές, αγαπάμε τη δουλειά μας και θέλουμε να ξυπνάμε ευχάριστα τον κόσμο. Δεν με αγχώνει ότι η Φαίη Σκορδά βγαίνει όσο είμαστε στον αέρα. Μακάρι όλοι να πηγαίνουν καλά κι εμείς λίγο καλύτερα», σημείωσε.

Ειδικά για την Φαίη Σκορδά δήλωσε: «Εύχομαι κάθε επιτυχία της Φαίης, ειλικρινά μέσα από τη ψυχή μου, γιατί είναι καλό παιδί. Ο Ανδρέας είναι παλιός στο "κουρμπέτι", δεν θα πω εγώ αν πρέπει να είναι στο πλευρό της Φαίης».

Στην συνέχεια ο Δημήτρης Παπανώτας αναφέρθηκε και στις εξελίξεις του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας: «Θα βάλω υποψηφιότητα για πρόεδρος στον ΣΥΡΙΖΑ: αν δεν υπάρχει κάποιος που να με πείσει ότι θα κρατήσει το κόμμα ενωμένο, αν δεν εργαστεί σκληρά για να το κρατήσει ενωμένο και αν δεν υπάρξει κάποιος που θα δεσμευθεί για τη δημιουργία ενιαίου φορέα Κεντροαριστεράς. Αν δεν δω τέτοιο υποψήφιο, που μέχρι στιγμής δεν βλέπω, θα θέσω κι εγώ υποψηφιότητα».

Για τον Στέφανο Κασσελάκη ανέφερε μεταξύ άλλων: «Ήταν ένα άπειρο παιδί στη πολιτική που όμως μάθαινε γρήγορα. Έκανε πάρα πολλά λάθη και υπήρχαν άνθρωποι δίπλα του που τα επισημάναμε κι άκουγε. Κακώς δεν μπόρεσε να αντισταθεί στις επιθέσεις που δεχόταν. Με τη νέα υποψηφιότητα, εφόσον την υποβάλει, ο Στέφανος Κασσελάκης θα πρέπει να μιλήσει ενωτικά. Αν δεσμευτεί για την ενότητα του ΣΥΡΙΖΑ ο Στ. Κασσελάκης για να φύγει η Δεξιά, θα είμαι στο πλευρό του και δεν θα καταθέσω υποψηφιότητα».

Για τις πρόσφατες δηλώσεις και την υποψηφιότητα του Απόστολου Γκλέτσου για την προεδρεία του ΣΥΡΙΖΑ, ο Δημήτρης Παπανώτας σχολιάζει: «Έχω την εντύπωση ότι ήταν του ΚΚΕ. Έχει ασχοληθεί με την τοπική αυτοδιοίκηση με επιτυχία. Δεν έχω παρακολουθήσει την ανάμειξή του στα πράγματα του ΣΥΡΙΖΑ. Κάθε μέλος όμως έχει δικαίωμα να δηλώσει παρών σε μία τέτοια εκλογή. Δεν μου αρέσει όμως να ακούω κάποιες εκφράσεις "αν ήμουν εγώ εκεί δεν θα μπορούσε να μιλήσει για κουκουλοφόρους". Αν ήταν εκεί δηλαδή ο Απόστολος, θα παίζαμε ξύλο μέσα στην Κεντρική Επιτροπή;».