Αμερικανίδα influencer ταξίδεψε για πρώτη φορά στην Ευρώπη και ξενέρωσε με την Ελλάδα και την Αλβανία: «Ένιωθα στόχος»

Αμερικανίδα influencer ταξίδεψε για πρώτη φορά στην Ευρώπη και ξενέρωσε με την Ελλάδα και την Αλβανία: «Ένιωθα στόχος»
Μια νεαρή Αμερικανίδα influencer ταξίδεψε σε ένα σωρό ευρωπαϊκές χώρες το καλοκαίρι και απογοητεύτηκε τόσο από την Αλβανία, όσο και από την Ελλάδα.

Η 19χρονη Αμερικανίδα solo traveller Eve Kovac μίλησε στη MailOnline Travel για το πρώτο της ταξίδι στην Ευρώπη - και για την εμπειρία της από την επίσκεψή της στην Αλβανία και την Ελλάδα, όπου «δεν αισθάνθηκε πολύ ασφαλής».

Η Eve, από το Κονέκτικατ, ξεκίνησε την πρώτη της σόλο περιπέτεια λίγους μήνες αφότου έκλεισε τα 18 της χρόνια. «Έφυγα από την Αμερική για τρεις μήνες, μόνη μου με ένα σακίδιο πλάτης. Είχα αυτή την περιέργεια να ανακαλύψω τι υπάρχει εκεί έξω...».

Η Eve έχει πάνω από 154.000 followers στο Instagram, με το όνομα χρήστη @outdoor.eve, καταγράφοντας τις περιπέτειές της στο ευρωπαϊκό της ταξίδι.

1

Η ίδια είπε στη MailOnline ότι ήθελε να αποδείξει στον εαυτό της ότι «ο κόσμος δεν είναι ευγενικός και φιλόξενος». «Είχα δίκιο», τονίζει. Αν και κατά καιρούς η Αλβανία την έκανε να αισθάνεται σαν 'στόχος'.

Και εξήγησε: «[Όσο ήμουν εκεί] κάποιος άγγιξε τα μαλλιά μου στο σούπερ μάρκετ και μερικοί άνθρωποι με φωτογράφισαν. Σκέφτηκα ότι επειδή είμαι ξανθιά και κοντή με μπλε μάτια, μπορώ να γίνω... στόχος».

Από την άλλη, η Νορβηγία αποτέλεσε έναν πολύ «δυνατό» προορισμό, καθώς εκεί ένιωθε πιο ασφαλής. «Η Νορβηγία με σόκαρε με το πόσο ασφαλής ένιωσα. Τη δεύτερη μέρα έβγαλα τα λουκέτα από την τσάντα μου».

1

Ηχώρα που την ενθουσίασε ήταν η Ιταλία. Η Eve αποκάλυψε ότι «το αγαπημένο μου μέρος στην Ευρώπη είναι η ακτή Αμάλφι στην Ιταλία! Εκεί βρήκα υπέροχη φιλοξενία, σέρφινγκ και τρομερές αγροτικές εργασίες».

Ωστόσο, η νεαρή influencer δεν έμεινε με τις καλύτερες εντυπώσεις από την Ελλάδα. «Στην Ελλάδα, ο ξενώνας μου ήταν γεμάτος κοριούς. Ένας εφιάλτης. Έλυσα το πρόβλημα, κοιμήθηκα στην αιώρα μου και έφυγα το επόμενο πρωί για άλλο προορισμό».

Έχοντας ολοκληρώσει τα ευρωπαϊκά της ταξίδια, λέει ότι κάθε χώρα της δίδαξε κάτι. και τώρα, προσφέρει συμβουλές ασφαλείας σε επίδοξους ταξιδιώτες.