Γιάννης Καψάλης για τα άγρια επεισόδια στο πανηγύρι του Κορυδαλλού: «Το διαχειριστήκαμε όσο καλύτερα μπορούσαμε, κάνοντας έκκληση να σταματήσουν»

Επιμέλεια: Newsroom
Γιάννης Καψάλης για τα άγρια επεισόδια στο πανηγύρι του Κορυδαλλού: «Το διαχειριστήκαμε όσο καλύτερα μπορούσαμε, κάνοντας έκκληση να σταματήσουν»
Στο Mega μίλησε ο Γιάννης Καψάλης με αφορμή το πανηγύρι σε κεντρική πλατεία του Κορυδαλλού που μετατράπηκε σε… ρινγκ.

Επεισόδιο μεταξύ 10 ατόμων σημειώθηκε μία ώρα μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου, σε πανηγύρι στον Κορυδαλλό και συγκεκριμένα σε δημοτικό χώρο στη Λεωφ. Γρηγορίου Λαμπράκη 189.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ από το συμβάν δεν υπήρξαν συλλήψεις ή μηνυτήριες αναφορές ενώ κατά τη διάρκεια του επεισοδίου εκτοξεύτηκαν αντικείμενα με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τρία άτομα ενώ λιποθύμησε μια γυναίκα.

Μεταξύ των τραυματιών, σύμφωνα με την αστυνομία, είναι δύο αντιδήμαρχοι 41 και 40 ετών αντίστοιχα.

Ο ένας τραυματίστηκε στο κεφάλι και ο άλλος στο αριστερό χέρι. Επίσης τραυματίστηκε και ένας 16χρονος ημεδαπός στο κεφάλι.

«Ήταν μια ομάδα πιτσιρικάδες και καθόντουσαν στο πλαϊνό της σκηνής. Στην αρχή πετάξαν νερά στον κόσμο και προφανώς κάποιος από τον χορό πήρε τον λόγο κι αυτοί άρχισαν να πετάνε καρέκλες, χωρίς να υπάρχει λόγος, σε όποιον βρίσκανε. Τους περιορίσανε κάποια στιγμή, καλέσανε την Αστυνομία αλλά αυτοί δεν έβγαιναν έξω, ξανάμπαιναν μέσα στο πλήθος», ανέφερε ένας αυτόπτης μάρτυρας.

«Ήταν ένα μεμονωμένο περιστατικό το οποίο πιστεύω εμείς σαν καλλιτέχνες το διαχειριστήκαμε όσο μπορούσαμε καλύτερα, κάνοντας έκκληση να σταματήσει όλο αυτό», είπε από την πλευρά του ο τραγουδιστής Γιάννης Καψάλης.