Βρετανός έγινε έξαλλος με τον γείτονά που βίδωσε κώνους στο δρόμο για να μην παρκάρουν τα αυτοκίνητα και τώρα σχεδιάζει την εκδίκηση του

Newsroom
Βρετανός έγινε έξαλλος με τον γείτονά που βίδωσε κώνους στο δρόμο για να μην παρκάρουν τα αυτοκίνητα και τώρα σχεδιάζει την εκδίκηση του
Ένας Βρετανός έμεινε άναυδος όταν ανακάλυψε ότι ο γείτονάς του είχε βιδώσει κώνους στο δρόμο για να εμποδίσει τον κόσμο να παρκάρει έξω από το σπίτι του.

Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα για έναν οδηγό από τα μηχανάκια, τα τελάρα, τις καρέκλες, τους κώνους και κάθε λογής αντικείμενα που τοποθετούν διάφοροι ιδιοκτήτες ακινήτων έξω από τα σπίτια τους με σκοπό να εξασφαλίσουν θέσεις πάρκινγκ όταν επιστρέψουν.

Όλοι γνωρίζουν ότι ο Κώδικας Οδικής Κυκλοφορίας απαγορεύει, προφανώς, οποιαδήποτε τέτοια ενέργεια και επισύρει πρόστιμο 400 ευρώ στους παραβάτες, ωστόσο, οι πονηροί ιδιοκτήτες δεν φαίνονται να συγκινούνται...

Μάλιστα, όπως φαίνεται, αυτό το φαινόμενο δεν συμβαίνει μόνο στην Ελλάδα. Ένας Βρετανός έγραψε στο Reddit ότι ο γείτονάς του είχε τοποθετήσει κώνους δίπλα στο πεζοδρόμιο, προκειμένου να κρατήσει μια θέση στάθμευσης για τον εαυτό του. Στη συνέχεια, όταν προσπάθησε να τους σπρώξει με το αυτοκίνητό του, ανακάλυψε ότι οι κώνοι δεν μετακινούνταν - καθώς είχαν βιδωθεί στο δάπεδο.

«Ο γείτονάς μου έχει βιδώσει δύο κώνους στο δρόμο. Αυτό είναι κάτι καινούργιο για μένα. Μένω σε έναν μικρό δρόμο στην πόλη και βλέπω συχνά ανθρώπους να βάζουν κώνους. Συνήθως απλά κάνω όπισθεν για να τους μετακινήσω. Αλλά αυτός εδώ δεν κουνιέται. Είναι Βιδωμένος» έγραψε στην ανάρτηση του.

Η συγκεκριμένη ανάρτηση έκανε χαμό στην πλατφόρμα και ένα σωρό χρήστες έσπευσαν να πουν στον ιδιοκτήτη του σπιτιού τι θα μπορούσε να κάνει για να εκδικηθεί τον γείτονά του, και μια επιλογή ήταν το κόψιμο των κώνων, ώστε τα αυτοκίνητα να μπορούν να παρκάρουν από πάνω τους.

Ένα άτομο έγραψε: «Κόψτε τις κορυφές και αφήστε μόνο το κάτω τέταρτο», με τον Βρετανό να απαντάει «Αυτό είναι πραγματικά μια καλή ιδέα!»