Ο Δούσης απάντησε σε όσους λένε ότι πάει στα ακριβά: «Εγώ δεν φύτρωσα στην Εκάλη ή στο Κολωνάκι, στο Αιγάλεω μεγάλωσα» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Ο Δούσης απάντησε σε όσους λένε ότι πάει στα ακριβά: «Εγώ δεν φύτρωσα στην Εκάλη ή στο Κολωνάκι, στο Αιγάλεω μεγάλωσα» (vid)
Ο Τάσος Δούσης εξήγησε μέσω βίντεο στο TikTok γιατί επιλέγει και ακριβά, ενώ τονίζει σε ποιους απευθύνεται κυρίως.

Ο Τάσος Δούσης έκανε ένα βίντεο στο TikTok και απάντησε -όπως γράφει στην λεζάντα- σε όσους υποστηρίζουν πως «πάει στα ακριβά, είναι για πλούσιους, μόνο για βαριά πορτοφόλια».

«Η απάντησή μου δεν απευθύνεται ούτε στους κολληματίες, ούτε στους κομπλεξικούς. Απευθύνεται στους ανθρώπους που μπορούν να με κατανοήσουν και να καταλάβουν. Οι "εικόνες" είναι ένα λαϊκό προϊόν. Εγώ προσωπικά ταξιδεύω για δυο κατηγορίες ανθρώπων. Η μια κατηγορία είναι οι άνθρωποι που δεν μπορούν να ταξιδέψουν ποτέ στην ζωή τους. Είτε για λόγους οικονομικούς, υγείας, φοβίες, για οποιονδήποτε λόγο. Αυτούς τους ανθρώπους εγώ τους ταξιδεύω με τον τρόπο μου. Τους έχω στην ψυχή μου, στην καρδιά μου και μέσα από τα μάτια μου ταξιδεύουν μαζί μου. Είναι σαν να είναι δίπλα μου. Λένε "πήγα με τον Δούση στη Βαρκελώνη" και είναι στο σπίτι τους. Καλά το κάνω; Άσχημα το κάνω; Αυτός θα μας το πει. Κρινόμαστε όλοι. Σ' αυτούς τους ανθρώπους, εγώ γουστάρω, μ' αρέσει να δείχνω τα καλύτερα, να βλέπουν τα καλύτερα», είπε αρχικά.

«Και το καλύτερο εστιατόριο, μπαρ κλπ. Γιατί έτσι μ' αρέσει εμένα, αφού δεν μπορούν να πάνε, θα τους δείξω αυτά που δεν μπορούν να κάνουν ποτέ στην ζωή τους. Γιατί δεν θεωρώ ότι είναι σοβαρό να κάθεται ο άλλος στο σπίτι και να με βλέπει εμένα να πηγαίνω στο σούπερ μάρκετ ή στο Airbnb ή στην καλύβα του μπαρμπά Θωμά. Δεν λέω ότι αυτό δεν είναι καλό, είναι μια άλλη κατηγορία ταξιδιού και έχει κι αυτή το κοινό της. Εγώ δεν είμαι σ΄αυτή την κατηγορία», συμπλήρωσε.

«Η άλλη κατηγορία, που είμαι εγώ, είναι mainstream, έχουν το δικό μου mentalité στο ταξίδι, που θεωρούν το ταξίδι μια προσιτή πολυτέλεια, μια ανάγκη του εσωτερική ψυχής. Είναι οι άνθρωποι που μαζεύουν χρήματα όλο τον χρόνο για να κάνουν ένα ταξίδι. Γι' αυτούς τους ανθρώπους δείχνω από το φθηνότερο μέχρι το πολύ ακριβό. Θεωρώ ότι το ταξίδι αυτό είναι. Εγώ δεν φύτρωσα στην Εκάλη ή στο Κολωνάκι, στο Αιγάλεω μεγάλωσα», τόνισε επίσης μεταξύ άλλων. .

@tasosdousis1 «Δούση πας μονο στα ακριβά» Απαντώ…#fy #tasosdousis #eikonesbytasosdousis ♬ πρωτότυπος ήχος - Tasos Dousis