To PlayStation γιορτάζει τα 30 χρόνια παρουσίας του με επετειακές κονσόλες και περιφερειακά (vids)

To PlayStation γιορτάζει τα 30 χρόνια παρουσίας του με επετειακές κονσόλες και περιφερειακά (vids)
PS5 Pro, PS5 Slim και πολλά περιφερειακά, σε ειδικές εκδόσεις

Όπως ακριβώς έκανε στην επέτειο των 20 χρόνων από την εμφάνισή της στην αγορά των videogames, έτσι και στα 30 που κλείνουμε φέτος, η Sony θα γιορτάσει τα 30α γενέθλια του PlayStation με ειδικές κονσόλες και περιφερειακά.

Η ιαπωνική εταιρεία ανακοίνωσε ένα επετειακό PS5 Pro, ένα επετειακό PS5, ένα επετειακό DualSense και ένα επετειακό PlayStation Portal.

Οι προ-παραγγελίες για αυτά θα ανοίξουν στις 26 Σεπτεμβρίου και η κυκλοφορία τους έχει προγραμματιστεί για τις 21 Νοεμβρίου.

Το PS5 Pro θα κυκλοφορήσει ως PS5 Pro Console 30th Anniversary Limited Edition Bundle και θα περιλαμβάνει μία συλλεκτική έκδοση της κονσόλας με σκληρό δίσκο 2ΤΒ, Wi-Fi 7, DualSense, Dualsense Edge, φορτιστή και καλύμματα, μια θήκη στήριξης, μαζί με ένα καλώδιο σύνδεσης που θυμίζει αυτό του πρώτου DualShock με το PlayStation, τέσσερα ειδικά tier-ups για καλώδια, ένα αυτοκόλλητο, ένα συλλεκτικό poster και ένα συλλεκτικό συνδετήρα.

Το συλλεκτικό PS5 Slim θα είναι μια ψηφιακή έκδοση της κονσόλας και θα περιλαμβάνει στο PS5 Digital Edition 30th Anniversary Limited Edition Bundle το σύστημα, ένα DualSense, ένα κάλυμμα, μια βάση στήριξης, μαζί με ένα καλώδιο σύνδεσης που θυμίζει αυτό του πρώτου DualShock με το PlayStation, τέσσερα ειδικά tier-ups για καλώδια, ένα αυτοκόλλητο, ένα συλλεκτικό poster και ένα συλλεκτικό συνδετήρα.

Θα κυκλοφορήσει ακόμη ένα PS Portal 30th Anniversary Limited Edition, το DualSense Edge Wirless Controller 30th Anniversary Limited Edition και το DualSense Wireless Controller 30th Anniversary Limited Edition.