«Το νέο κουμπί του iPhone είναι ευαίσθητο στις γρατζουνιές»: Τύπος αγόρασε το καινούργιο smartphone της Apple και απογοητεύτηκε (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
«Το νέο κουμπί του iPhone είναι ευαίσθητο στις γρατζουνιές»: Τύπος αγόρασε το καινούργιο smartphone της Apple και απογοητεύτηκε (vid)
Ένας δημιουργός περιεχομένου έλαβε το τελευταίο iPhone και αποφάσισε να δοκιμάσει την ανθεκτικότητα του.

Το τελευταίο iPhone της Apple, το iPhone 16 Pro Max, κυκλοφορεί στην αγορά μόλις τρεις ημέρες, αλλά οι χρήστες αντιμετωπίζουν ήδη προβλήματα με την premium συσκευή.

Σε ένα νέο βίντεο, ο δημοφιλής YouTuber JerryRigEverything δοκιμάζει την ανθεκτικότητα του iPhone και τα αποτελέσματα δεν είναι ελπιδοφόρα, ειδικά για όσους ελπίζουν σε αντοχή στις γρατσουνιές.

Το βίντεο αποκαλύπτει ότι το νέο κουμπί του τηλεφώνου, παρά το γεγονός ότι είναι επενδεδυμένο με κρύσταλλο ζαφειριού -ένα υλικό γνωστό για τη σκληρότητα και την αντοχή του στις γρατζουνιές- αποτυγχάνει στη δοκιμή γρατσουνιών.

Το βίντεο δείχνει το κουμπί να γδέρνεται εύκολα υπό πίεση, εγείροντας ανησυχίες σχετικά με την ανθεκτικότητά του. Αυτό το κουμπί, το οποίο μπορεί να πατηθεί για την άμεση εκκίνηση της εφαρμογής κάμερας και τη λήψη φωτογραφιών, διαθέτει ακόμη και απτική ανάδραση, παρέχοντας μια απτική απόκριση παρόμοια με ένα χειριστήριο βιντεοπαιχνιδιών. Παρόλο που το χαρακτηριστικό μπορεί να είναι βολικό, η ευαισθησία του σε γρατζουνιές είναι απογοητευτική δεδομένων των premium υλικών της Apple.

Παρόλο που το iPhone 16 Pro Max διαθέτει χαρακτηριστικά και σχεδιασμό τελευταίας τεχνολογίας, αυτή η πρώιμη δοκιμή ανθεκτικότητας υποδηλώνει ότι οι πιθανοί αγοραστές μπορεί να θέλουν να είναι προσεκτικοί σχετικά με την ευπάθεια της συσκευής σε γρατσουνιές.