Moza Sim Racing R3 Racing Bundle: Ανεβάστε επίπεδο στα racing games σας σε PC και Xbox

Moza Sim Racing R3 Racing Bundle: Ανεβάστε επίπεδο στα racing games σας σε PC και Xbox
Το Moza Sim Racing R3 Racing Bundle έχει όλα όσα χρειάζεστε.

Η Moza είναι γνωστή για την τεράστια γκάμα προϊόντων επαγγελματικού επιπέδου για όσους λατρεύουν τα racing games.

Το νέο της προϊόν είναι το Moza Xbox Licensed R3 Racing Bundle, το οποίο όπως λέει και το όνομά του έχει την επίσημη άδεια του Xbox για σύνδεση στις κονσόλες της Microsoft, ενώ συνεργάζεται άριστα και με το PC.

Το μοτέρ του είναι ισχυρό 3.9Nm DD Servo και κατασκευασμένο από αλουμίνιο αεροναυπηγικού επιπέδου.

Οι λαβές του είναι ISF PU και το συνολικό πακέτο προσφέρει πολλές επιλογές για χρήση σε αγωνιστικά videogames όλων των κατηγοριών, από το Forza Horizon και το Forza Motorsport, έως και το F1.

Αυτό είναι και το πρώτο επίσημα αναγνωρισμένο πακέτο της Moza για το Xbox, κάτι που ενισχύεται και από το γεγονός ότι η σύνδεσή του σε Xbox One και Xbox Series X/S είναι plug-and-play, δηλαδή απλά συνδέεται το καλώδιο στην κονσόλα και παίζει.

Στο κυρίως σώμα του τιμονιού υπάρχουν 22 πλήκτρα, πλήρως προγραμματιζόμενα, για να ορίσετε σε κάθε ένα από αυτά τη λειτουργία που θέλετε.

Έχει ειδικό φωτισμό flow shift και λαβές ISF PU για τους πιο απαιτητικούς αγώνες που συνήθως διαρκούν έως και αρκετές ώρες.

Τα πετάλια SR-P Lite είναι κατασκευασμένα από ανθεκτικό ατσάλι και είναι σχεδιασμένα έτσι ώστε να προσφέρουν μεγαλύτερη απόδοση και ανθεκτικότητα, ενώ τοποθετούνται άνετα τόσο σε απλό δάπεδο ή σε ένα επαγγελματικό setup.

Τέλος, αν χρειάζεστε κάποια περαιτέρω παραμετροποίηση, αυτή μπορεί να ολοκληρωθεί ακόμη και μέσα από το επίσημο σχετικό app στο κινητό ή το tablet σας.