Τον χτυπούσαν με καρέκλες λόγω ΑΕΚ: Ένας εκ των δραστών μπήκε κατευθείαν φυλακή

Επιμέλεια: Newsroom
Τον χτυπούσαν με καρέκλες λόγω ΑΕΚ: Ένας εκ των δραστών μπήκε κατευθείαν φυλακή
Ένα νέο περιστατικό οπαδικής βίας σημειώθηκε στην Καλαμάτα, με θύμα έναν 29χρονο φίλαθλο της ΑΕΚ, ο οποίος δέχθηκε άγρια επίθεση από πέντε νεαρούς.

Άλλο ένα επεισόδιο οπαδικής βίας συνέβη, αυτή τη φορά στην Καλαμάτα, με θύμα έναν 29χρονο που δέχθηκε επίθεση επειδή φορούσε τη φανέλα της αγαπημένης του ομάδας.

Το περιστατικό έγινε τις πρώτες πρωινές ώρες της περασμένης Τρίτης (17.09), όταν σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά ο 29χρονος καθόταν σε καφετέρια στην οδό Σιδηροδρομικού Σταθμου.

Η φανέλα της ΑΕΚ φαίνεται ότι... ερέθισε μία ομάδα τουλάχιστον 5 νεαρών, οι οποίοι τον πλησίασαν και έχοντας κρυμμένα τα χαρακτηριστικά τους με χειρουργικές μάσκες του επιτέθηκαν αρχικά λεκτικά και στη συνέχεια άρχισαν να τον χτυπάνε με καρέκλες.

Ένας εξ αυτών μάλιστα τον γρονθοκόπησε στο πρόσωπο και στη συνέχεια όλοι εξαφανίστηκαν.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το eleftheriaonline.gr, η Αστυνομία αξιοποιώντας βιντεοληπτικο υλικό από κάμερα ασφαλείας, αλλά και άλλα στοιχεία την επόμενη ημέρα έφτασε στα ίχνη ενός 19χρονου, ο οποίος σπουδάζει στην Καλαμάτα. Ο νεαρός συνελήφθη και δικάστηκε στο Αυτόφωρο, όπου του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 26 μηνών και απαγόρευση εισόδου σε γήπεδα για 5 χρόνια.

Λόγω της φύσης του αδικήματος και της εμπλοκής του σε επεισόδιο οπαδικής βίας, η ποινή δεν έχει ανασταλτικό χαρακτήρα και έτσι ο 19χρονος οδηγήθηκε στην φυλακή.