Εφιάλτης στον αέρα: Πετούσαν για 9 ώρες και προσγειώθηκαν στο ίδιο αεροδρόμιο!

Επιμέλεια: Newsroom
Εφιάλτης στον αέρα: Πετούσαν για 9 ώρες και προσγειώθηκαν στο ίδιο αεροδρόμιο!
Μια απίστευτη εμπειρία έζησαν οι επιβάτες μιας πτήσης της American Airlines, αφού μετά από 9 ώρες ταξίδι προσγειώθηκαν στο ίδιο αεροδρόμιο.

Ένα απρόοπτο συνέβη σε μια πτήση της American Airlines, όταν κατά τη διάρκεια του ταξιδιού το αεροπλάνο έκανε ξαφνικά αναστροφή και πήρε το δρόμο της επιστροφής.

Ο συγκεκριμένος ελιγμός του πιλότου άφησε τους επιβάτες στον αέρα για εννέα ώρες, χωρίς να φτάσουν ποτέ στον προορισμό τους.

Ένας επιβάτης, ο 41χρονος Jimin Lee, έβγαλε το τηλέφωνό του για να καταγράψει την απίστευτη εμπειρία και ισχυρίστηκε ότι το προσωπικό της πτήσης δεν έδωσε καμία εξήγηση για την απροσδόκητη στροφή.

Η επιβάτης δημοσίευσε το βίντεο στο Instagram, στο οποίο φαίνεται ο Lee να απολαμβάνει ένα σνακ όταν το αεροπλάνο έκανε τη στροφή.

«Νέος φόβος ξεκλειδώθηκε: Η πτήση σου για Κορέα μπορεί να διαρκέσει 9 ώρες και να επιστρέψεις πίσω χωρίς καμία εξήγηση», έγραψε στη λεζάντα.

Ο επιβάτης συνέχισε λέγοντας ότι το προσωπικό της αεροπορικής εταιρείας είπε ότι υπήρχε πρόβλημα με τις τουαλέτες, ενώ ο πιλότος φέρεται να ρώτησε αν κάποιος «κουβαλάει κατσαβίδι» για να βοηθήσει να διορθωθεί το πρόβλημα.