Γλυφάδα: Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε τη στιγμή του άγριου ξυλοδαρμού της 14χρονης (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Γλυφάδα: Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε τη στιγμή του άγριου ξυλοδαρμού της 14χρονης (vid)
Τη στιγμή του άγριου ξυλοδαρμού της 14χρονης στη Γλυφάδα δείχνει βίντεο ντοκουμέντο από κάμερες ασφαλείας που φέρνει στη δημοσιότητα η ΕΡΤ.

Βίντεο ντοκουμέντο από τον άγριο ξυλοδαρμό της 14χρονης στη Γλυφάδα από ομάδα 20 ανήλικων ατόμων το βράδυ του περασμένου Σαββάτου (21.09.24) φέρνει στο φως της δημοσιότητας η ΕΡΤ.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στην οδό Λαζαράκη, ένα κεντρικό σημείο στη Γλυφάδα όπου βρισκόταν η 14χρονη με την παρέα της.

Περίπου 25 παιδιά, στην πλειονότητά τους κορίτσια, επιτέθηκαν στην ανήλικη, άρχισαν να την απειλούν και να τη βρίζουν, ενώ στη συνέχεια την οδήγησαν σε σκοτεινό σημείο, όπου την ξυλοκόπησαν, με χτυπήματα στο κεφάλι.

Μάλιστα ήθελαν να την εξευτελίσουν, καθώς επιχείρησαν να βάλουν φωτιά στα μαλλιά της και να σκίσουν τα ρούχα της, ενώ παιδιά βιντεοσκοπούσαν με κινητά τηλέφωνα τις αποτρόπαιες πράξεις.

Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλθηκαν στο Notia.gr, από το οικογενειακό της περιβάλλον, το κορίτσι σώθηκε χάρη στην επέμβαση ενός περαστικού, ο οποίος άρχισε να φωνάζει ότι θα καλέσει την αστυνομία και έτσι έληξε το σκηνικό.