Τα όνειρα ξεκινούν με μια μπάλα: Πώς το Giant Heart κάνει τα παιδιά να αγαπήσουν το ποδόσφαιρο

Branded Content Team
Τα όνειρα ξεκινούν με μια μπάλα: Πώς το Giant Heart κάνει τα παιδιά να αγαπήσουν το ποδόσφαιρο
Ένα απλό αλλά ταυτόχρονα πολύτιμο εργαλείο, η μπάλα, γίνεται σύμβολο των ονείρων, της αγάπης και της αλληλεγγύης.

Η σημασία των ονείρων, η δύναμη που σου δίνουν, είναι τόσο μεγάλη που σίγουρα δεν μπορείς να παραβλέψεις. Πόσο μάλλον όταν μιλάμε για παιδικά όνειρα, με όλη την αγάπη και την αθωότητα που τα περιτριγυρίζουν.

Η Novibet, ξεχωρίζει για την έντονη κοινωνική της δράσης. Μία από τις πιο αξιέπαινες πρωτοβουλίες της είναι η δράση «Μία μπάλα για κάθε παιδί», που υλοποιείται μέσα από το πρόγραμμα Κοινωνικής Προσφοράς της, Giant Heart σε συνεργασία με τον Πρεσβευτή του Προγράμματος και ποδοσφαιριστή, Κώστα Τσιμίκα, στοχεύοντας στην ενίσχυση της πρόσβασης των παιδιών στον αθλητισμό. Καλλιεργεί την αγάπη τους για το ποδόσφαιρο και τροφοδοτεί με ελπίδα τα όνειρά τους, δείχνοντάς τους πως ο καθένας και η κάθε μία μπορεί να γίνει αυτό που θέλει.

...

Μέσα από τη συγκεκριμένη δράση, το Giant Heart και ο Κώστας Τσιμίκας δωρίζουν συλλεκτικές, υπογεγραμμένες ποδοσφαιρικές μπάλες από το brand «KT21» του διεθνούς ποδοσφαιριστή σε ακαδημίες ποδοσφαίρου και οργανισμούς που στηρίζουν οικογένειες και παιδιά σε όλη την Ελλάδα.

Η δράση μετράει ήδη έξι μήνες ζωής (από τον Απρίλιο του 2024), μέσα στους οποίους πραγματοποιήθηκαν δύο επισκέψεις: στα παιδιά του «Χατζηπατέρειου» Κέντρου Αποκατάστασης & Στήριξης Παιδιού (Κ.Α.Σ.Π.) και στους μικρούς αθλητές Κ-7 και Κ-9 της ποδοσφαιρικής ακαδημίας «Άμιλλα Περιστερίου».

...

Περισσότερες από 770 μπάλες σε 11 σταθμούς έχουν ήδη φροντίσει ώστε τα όνειρα της επόμενης γενιάς, των επίδοξων, μικρών ποδοσφαιριστών, να βρίσκονται εκεί ζωντανά, άσχετα από την περιοχή στην οποία βρίσκονται, όσο απομακρυσμένη και να είναι από τις μεγαλουπόλεις. Και φυσικά, αυτό είναι μόνο η αρχή.

Η δράση «Μία μπάλα για κάθε παιδί» συνέχισε δυναμικά το έργο της, επεκτείνοντάς το σε αθλητικούς συλλόγους της Αττικής, στις Σέρρες, στη Σάμο, στην Κύπρο, στην Εύβοια, στη Λέρο, φτάνοντας μέχρι και την Κάρυστο. Στόχος τους να εμπνεύσουν όσο περισσότερα παιδιά γίνεται – με την υπόσχεση πως θα συνεχίσει για ακόμα περισσότερα στο μέλλον.

...

Σε βαθύτερο επίπεδο, η πρόσβαση στον αθλητισμό είναι ζωτικής σημασίας για την ανάπτυξη των παιδιών, τόσο σε σωματικό όσο και σε ψυχικό επίπεδο. Μέσω αυτής της δράσης, η Novibet συμβάλλει ουσιαστικά στην ενίσχυση της αυτοεκτίμησης των παιδιών και στη δημιουργία μιας πιο ισότιμης κοινωνίας, όπου όλα τα παιδιά, ανεξαρτήτως κοινωνικοοικονομικής κατάστασης, μπορούν να απολαμβάνουν τα οφέλη του αθλητισμού.

Έτσι, ένα απλό αλλά ταυτόχρονα πολύτιμο εργαλείο, η μπάλα, γίνεται σύμβολο των ονείρων, της αγάπης και της αλληλεγγύης.

Συμπλήρωσε τη φόρμα που θα βρεις εδώ και άφησε την πρότασή σου για την επόμενη δράση της Novibet που θα κάνει τη διαφορά.

Ακολούθησε το έργο του Giant Heart στο Instagram και στο Facebook.

Advertorial