Δυσαρεστημένη η Μαρινέλλα με τον Χρήστο Μάστορα, τον έθεσε εκτός της συναυλίας της επειδή δεν πήγε στην πρόβα: Η ανάρτηση του τραγουδιστή

Επιμέλεια: Newsroom
Δυσαρεστημένη η Μαρινέλλα με τον Χρήστο Μάστορα, τον έθεσε εκτός της συναυλίας της επειδή δεν πήγε στην πρόβα: Η ανάρτηση του τραγουδιστή
Η Μαρινέλλα σχεδίαζε μια μεγάλη συναυλία στο Ηρώδειο για τις 25 Σεπτεμβρίου, μεταξύ άλλων, μαζί με τον Χρήστο Μάστορα, αλλά, από ότι φαίνεται, οι δυο τους, δεν θα συνεργαστούν.

Το πρωί της Τρίτης (24.09) έγινε γνωστό ότι η Μαρινέλλα έθεσε εκτός της συναυλίας της στο Ηρώδειο τον Χρήστο Μάστορα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του mega, ο Χρήστος Μάστορας είχε μια ξαφνική αδιαθεσία, αδυνατώντας να πάει στη δεύτερη πρόβα, με αποτέλεσμα η Μαρινέλλα να δυσαρεστηθεί.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την εκπομπή «Buongiorno», αφορμή για την αφαίρεση του τραγουδιστή από τη συναυλία της γνωστής τραγουδίστριας στάθηκε το γεγονός ότι ο frontman των «Μελισσών» δεν παρευρέθηκε στη δεύτερη πρόβα, η οποία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη.

Λίγες ώρες αργότερα, ο τραγουδιστής προχώρησε σε ανάρτηση, όπου επιβεβαίωσε ότι είχε πράγματι ένα «ξαφνικό πρόβλημα υγείας» και ευχαρίστησε τη Μαρινέλλα για την ευκαιρία που του έδωσε.

Αναλυτικά, έγραψε: «Είχα τη μεγάλη τιμή η κυρία Μαρινέλλα να με εμπιστευτεί για να εμφανιστώ δίπλα της στο Ωδείου Ηρώδου Αττικού αυτή την Τετάρτη. Δυστυχώς, ένα ξαφνικό πρόβλημα υγείας δεν μου επέτρεψε να παραστώ στη 2η πρόβα, ούτε να εμφανιστώ στη συναυλία. Ευχαριστώ αυτή τη σπουδαία μας φωνή για την εμπιστοσύνη κι εσάς για τα μηνύματά σας. Είμαι σίγουρος ότι όσοι βρεθείτε στο κατάμεστο Ηρώδειο θα ζήσετε μία αξέχαστη μουσική εμπειρία!».

1