Αμερικανός travel vlogger επισκέφθηκε όλες τις χώρες, έσπασε τα ρεκόρ, αλλά έπρεπε να αποδείξει ότι δεν ήταν κατάσκοπος 4 φορές

Αμερικανός travel vlogger επισκέφθηκε όλες τις χώρες, έσπασε τα ρεκόρ, αλλά έπρεπε να αποδείξει ότι δεν ήταν κατάσκοπος 4 φορές
Ο Indy Nelson, ένας έμπειρος Αμερικανός ταξιδιώτης, έχει επισκεφθεί κάθε χώρα στον κόσμο και έχει συλλέξει ένα σωρό περίεργες εμπειρίες.

Όσοι λατρεύουν τα μακρινά ταξίδια και τις περιπέτειες σε απομακρυσμένα έθνη, έρχονται συχνά αντιμέτωποι με διάφορες προκλήσεις και προβλήματα όταν φτάνουν σε τελωνεία και αεροδρόμια.

Πολλές φορές χρειάζεται να επαληθεύσουν την ταυτότητα τους, άλλες φορές είναι απαραίτητο να ανανεώσουν το διαβατήριο τους, ενώ πιο σπάνια πρέπει να περάσουν από μια μίνι...ανάκριση.

Ωστόσο, όλα τα παραπάνω δεν φοβίζουν τον Indy Nelson, καθώς αυτός ο απίστευτός τύπος, ο οποίος έχει ταξιδέψει παντού, χρειάστηκε να αποδείξει ότι δεν είναι κατάσκοπος σε τέσσερις διαφορετικές περιπτώσεις για να αποφύγει τη φυλάκιση κατά τη διάρκεια των ταξιδιών του.

Σύμφωνα με τα Παγκόσμια Ρεκόρ Γκίνες, ο Indy Nelson πέρασε μέσα από πολλές εμπόλεμες περιοχές και συνελήφθη τέσσερις φορές ως ύποπτος για κατασκοπεία. Συγκεκριμένα, συνελήφθη στο Ιράν, στη Λιβύη, στην Παπούα Νέα Γουινέα και στη Ρωσία.

Από ότι φαίνεται, όμως, η ταλαιπωρία άξιζε τον κόπο, αφού πλέον κατέχει ένα τρελό ρεκόρ. Ο Indy είναι ο άνθρωπος που έχει πετάξει με τις περισσότερες αεροπορικές εταιρείες!

1

Και για να μιλήσουμε με αριθμούς, ο Indy έχει πετάξει με 170 αεροπορικές εταιρείες σε ένα διάστημα 7 ετών, σε μια προσπάθεια να γυρίσει όλο τον κόσμο. Το προηγούμενο ρεκόρ ήταν 156, το οποίο είχε πετύχει ένας Ιάπωνας, ο Ryuji Furusho από 1996 έως το 2014..

«Πολλές φορές φοβήθηκα για τη ζωή μου», δήλωσε στα Ρεκόρ Γκίνες. «Υπήρξαν σίγουρα αρκετές φορές που έλεγα ότι "δεν θα βγω ζωντανός από αυτή τη χώρα"»