Απίστευτη περιπέτεια για δύο αδέρφια που έκαναν λιποαναρρόφηση: Πλήρωσαν χιλιάδες ευρώ και βασανίστηκαν για μήνες από μετεγχειρητικές επιπλοκές

Επιμέλεια: Newsroom
Απίστευτη περιπέτεια για δύο αδέρφια που έκαναν λιποαναρρόφηση: Πλήρωσαν χιλιάδες ευρώ και βασανίστηκαν για μήνες από μετεγχειρητικές επιπλοκές
Σε απόγνωση βρίσκονται δύο αδέλφια που έκαναν λιποαναρρόφηση για να βελτιώσουν την ποιότητα ζωής τους.

Μια αδιανόητη περιπέτεια δύο αδερφών που έκαναν εγχείρηση λιποαναρρόφησης για να βελτιωθεί η ποιότητα της ζωής τους πριν από πέντε μήνες και που ακόμη υποφέρουν από μετεγχειρητικές επιπλοκές, έρχεται στο «φως» της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με το Mega, πέντε μήνες μετά τις επεμβάσεις που έκαναν την ίδια μέρα, σε νοσοκομείο της Αθήνας, προσπαθούν να σταθούν στα πόδια τους. Οι εικόνες από τα τραύματα στα σώματά τους είναι σκληρές.

Η 48χρονη και ο 50χρονος αδερφός της μίλησαν στην εκπομπή "Live News" του Mega και περιέγραψαν τα δραματικά γεγονότα που άλλαξαν τη ζωή τους. Μέχρι σήμερα αδυνατούν να επιστρέψουν στις δουλειές τους και φοβούνται πως οι ζωές τους έχουν καταστραφεί.

Τα ράμματα στο σώμα της 48χρονης συνεχίζουν να σπάνε, ενώ ο πόνος που αισθάνεται κατά διαστήματα είναι αφόρητος. «Είχα ράμματα μέχρι και πριν 10 μέρες, που έβγαιναν. Πεταγόντουσαν και τα τραβούσα να βγουν», είπε η 48χρονη.

Τα δύο αδέρφια αποφάσισαν να κάνουν λιποαναρρόφηση και απευθύνθηκαν σε δύο από τους πλέον γνωστούς πλαστικούς χειρουργούς. Πλήρωσαν συνολικά 33.000 ευρώ και έκαναν τις επεμβάσεις στις 25 του περασμένου Απρίλη.

Οι πλαστικοί χειρουργοί ήταν πάντα καθησυχαστικοί και ζητούσαν από τους δύο ασθενείς τους να κάνουν υπομονή. Μάλιστα, σε φωτογραφίες που έστειλαν τα δύο αδέρφια με τις πληγές τους, οι γιατροί τούς απαντούσαν πάντοτε κοφτά. «Μια χαρά είσαι» αναφέρει ένα από τα μηνύματα.

«Τους έστελνα μηνύματα, εκείνοι έλεγαν το ίδιο πράγμα, ότι θα στρώσει και θα ξεπρηστεί», είπε ο 50χρονος.


Τα δύο αδέρφια είναι ακόμα με ράμματα. Έχουν καταθέσει μηνύσεις στους γιατρούς και περιμένουν την παραδειγματική τους τιμωρία.