Το PS5 σε προσφορά από 399 ευρώ!

Branded Content Team
Το PS5 σε προσφορά από 399 ευρώ!
Το PS5 είναι πλέον πιο προσιτό και έρχεται να γίνει δικό σου από €399

Το PS5 έχει κερδίσει το ενδιαφέρον εκατομμυρίων παικτών ανά τον κόσμο και στην Ελλάδα είναι ιδιαίτερα αγαπητό από το κοινό, στο οποίο προσφέρει αμέτρητες συγκινήσεις μέσω των υπηρεσιών και των τίτλων που κυκλοφορούν εδώ και αρκετά χρόνια.Αν ψάχνεις μια καλή ευκαιρία να κάνεις δική σου μια κονσόλα PS5, τώρα είναι η στιγμή αφού από τις 27 Σεπτεμβρίου έως και τις 17 Οκτωβρίου, είναι σε προσφορά.

Το PS5 πωλείται από σήμερα σε τιμές που ξεκινούν από τα €399 και με αυτά τα δεδομένα μπορείς να μπεις σε έναν μαγικό κόσμο γεμάτο εμπειρίες που θα σε ταξιδέψουν σε πολλούς και διαφορετικούς κόσμους. Είτε επιλέξεις το PS5 Digital Digital Edition, είτε το PS5 με μονάδα BluRay, είτε το διαθέσιμο πακέτο του με το δεύτερο ασύρματο χειριστήριο DualSense, θα απολαύσεις μια προσφορά.

Βρες τώρα όλες τις προσφορές σε κονσόλες PS5 εδώ

Το γιατί είναι τώρα μια καλή ευκαιρία να κάνεις δικό σου ένα PS5 μπορεί να το εξηγήσει κανείς τόσο βλέποντας τα πολλά games που είναι διαθέσιμα για αγορά, όσο και τα όσα προσφέρει μια συνδρομή PlayStation Plus με τις τρεις διαφορετικές βαθμίδες και παιχνίδια τόσο από τα PS4 και τα PS5, όσο και από παλαιότερες γενιές PlayStation, όπως τα PS1, PS2 και PS3.

Πέραν των videogames που κυκλοφορούν ήδη, μπορεί όμως να δει κανείς τι έρχεται στο άμεσο μέλλον, όπως αυτό παρουσιάστηκε μέσα από την πρόσφατη online εκδήλωση State of Play. Αρχικά, στο εντυπωσιακό Astro Bot, έρχονται νέες πίστες για speedrun και 10 νέα Special Bots που πρέπει να εντοπίσετε στον κόσμο του τίτλου.

Για τους φίλους της Aloy και των Horizon videogames, έρχεται το Horizon Zero Dawn Remastered στις 31 Οκτωβρίου, προσφέροντας την μοναδική αυτή περιπέτεια με καλύτερα γραφικά και με όλες τις τεχνολογίες που υποστηρίζει το PS5.

Οι fans των LEGO θα έχουν τη δυνατότητα να ταξιδέψουν κι αυτοί στον δυστοπικό κόσμο των ρομοπότ-δεινοσαύρων με το LEGO Horizon Adventures, το οποίο και αναμένεται στις 14 Νοεμβρίου.

Τα θρυλικά Legacy of Kain: Soul Reaver 1 και 2 επιστρέφουν σε Remastered εκδόσεις στις 10 Δεκεμβρίου, μεταφέροντας την περιπέτεια του σκοτεινού τους κόσμου στο σήμερα.

Τέλος, μεταξύ άλλων, το 2025 έρχεται το νέο παιχνίδι της Sucker Punch μετά το Ghost of Tsushima, το Ghost of Yotei που φιλοδοξεί να ταξιδέψει τους παίκτες ξανά στην μαγευτική Ιαπωνία.

Κάνε τώρα δική σου μια κονσόλα PS5, απολαμβάνοντας μια μοναδική προσφορά.