Τα μηλά Naoufruta γέμισαν με ενέργεια μικρούς και μεγάλους στο 1ο Gazzetta Sports Park

Branded Content Team
Τα μηλά Naoufruta γέμισαν με ενέργεια μικρούς και μεγάλους στο 1ο Gazzetta Sports Park
Το Gazzetta σε συνεργασία με τα Εκπαιδευτήρια Δούκα πραγματοποίησαν με επιτυχία ένα νέο concept στη πόλη και τα μήλα Naoufruta ήταν εκεί δίνοντας ενέργεια σε όλους.

Με το Gazzetta Sports Park για πρώτη φορά κάθε οικογένεια είχε την ευκαιρία να απολαύσει μια ημέρα γεμάτη αθλήματα και δραστηριότητες, να συμμετέχει σε διαγωνισμούς και να κερδίσει σούπερ δώρα! Από τις 10:00 το πρωί μέχρι τις 19:00 το απόγευμα, παιδιά όλων των ηλικιών είχαν την ευκαιρία να ανακαλύψουν νέα αθλήματα, να συμμετάσχουν σε διαγωνισμούς και να γνωρίσουν προπονητές, αθλητές και ειδικούς του χώρου.

Το concept της εκδήλωσης είχε στόχο να εμπνεύσει τα παιδιά να κάνουν τον αθλητισμό κομμάτι της καθημερινής τους ζωής, μέσα από τη βιωματική τους συμμετοχή και να επιλέξουν το άθλημα που τους ταιριάζει.

\

Ταυτόχρονα, μέσα από τη διοργάνωση τα παιδιά έμαθαν για την αξία της υγιεινής διατροφής και τον σημαντικό ρόλο που διαδραματίζουν οι βιταμίνες στην ευεξία και τη δύναμή τους.

Στα highlights του 1ου Gazzetta Sports Park εκτός από τις δραστηριότητες για παιδιά προσχολικής ηλικίας με ένα μαγευτικό show με σαπουνόφουσκες, παράσταση με μαριονέτες και παράσταση με μάγο που καθήλωσε μικρούς και μεγάλους, ήταν και η παρουσία του Αγροτικού Συνεταιρισμού Νάουσας με τα μοναδικής προέλευσης μήλα από το όρος Βέρμιο της Νάουσας.

η

Με προέλευση από τη Βέροια, τα μήλα του Αγροτικού Συνεταιρισμού Νάουσας έχουν ξεχωρίσει για τη γεύση τους και το μοναδικό κόκκινο χρώμα τους γεγονός που εντυπωσίασε μικρούς και μεγάλους στο 1o Gazzetta Sports Park.

Μαζί με τα φρέσκα και ζουμερά μήλα Νάουσας παιδιά και γονείς απήλαυσαν ένα υγιεινό και ωφέλιμο για τον οργανισμό σνακ αφού τα μήλα Νάουσας είναι πλούσια σε βιταμίνες A & C ενώ περιέχουν ασβέστιο, νάτριο και κάλιο αποτελώντας το ιδανικό σνακ για τους επισκέπτες του 1ου Gazzetta Sports Park!

΄΄

Με την επιλογή ενός μήλου Νάουσας τα παιδιά συνέχισαν να ανακαλύπτουν το αγαπημένο τους άθλημα και να συμμετέχουν με δύναμη και ενέργεια σε κάθε δραστηριότητα. Η ημέρα κύλησε με χαμόγελα και ενθουσιασμό, με τα παιδιά να απολαμβάνουν τα αθλήματα και τα μήλα Νάουσας γεμίζοντας την καρδιά τους με αγάπη για την ευεξία και τη σωστή διατροφή.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα μήλα Naoufrouta μπορείτε να βρείτε εδώ.

#ηγευσητηςφυσης #fresh #φρουτα #μηλα #ροδακινο #naousa #ναουσα #fruitlover #greekfruits

@acnaoussa