Ζευγάρι προσπάθησε να μιμηθεί τη διάσημη σκηνή από το «Dirty Dancing»: Η κοπέλα κατέληξε με σπασμένα δόντια (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Ζευγάρι προσπάθησε να μιμηθεί τη διάσημη σκηνή από το «Dirty Dancing»: Η κοπέλα κατέληξε με σπασμένα δόντια (vid)
Ένα ζευγάρι αποφάσισε να μιμηθεί τη διάσημη στιγμή από τη ταινία «Dirty Dancing» αλλά δυστυχώς η κατάληξη δεν ήταν και η καλύτερη.

Αυτό που ξεκίνησε ως μια προσπάθεια να μιμηθεί μια εμβληματική στιγμή της ταινίας «Dirty Dancing» κατέληξε σε καταστροφή των διακοπών για την 27χρονη Flo Bragg. Ενώ έκανε διακοπές στην Προβηγκία της Γαλλίας, η κοπέλα αποφάσισε να περάσει την ώρα της δοκιμάζοντας με τον φίλο της το διάσημο χορό από την επιτυχημένη ταινία του 1987 «Dirty Dancing».

Το ζευγάρι σκέφτηκε ότι θα είχε πλάκα να αναπαραστήσουν τη διάσημη σκηνή με τη Jennifer Grey και τον Patrick Swayze. Δυστυχώς, η προσπάθειά τους κατέληξε σε ένα οδυνηρό ατύχημα. Η γυναίκα εκτοξεύτηκε με το πρόσωπο σε έναν τοίχο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σημαντικά στα δόντια και στο πρόσωπο.

«Απλώς βαριόμασταν μια μέρα και αποφασίσαμε να το επιχειρήσουμε μερικές φορές», είπε η Bragg. «Υποθέτω ότι σκεφτήκαμε ότι θα ήταν αστείο αν το πετύχουμε. Αλλά στη δεύτερη προσπάθειά μου έπεσα με το πρόσωπο πάνω σε έναν τοίχο».

Το ατύχημα απαιτούσε άμεση ιατρική φροντίδα. Ο σύντροφος της Bragg την μετέφερε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί κόλλησαν προσωρινά τα μπροστινά της δόντια στη θέση τους. Παρά τη θεραπεία που έλαβε, πέρασε το υπόλοιπο των διακοπών της με δυσφορία, μη μπορώντας να φάει κανονικό φαγητό και αναγκασμένη να μείνει μακριά από τον ήλιο λόγω των τραυμάτων της.

Τώρα που επέστρεψε στο Ηνωμένο Βασίλειο, η Bragg αντιμετωπίζει πρόσθετες οδοντιατρικές διαδικασίες, συμπεριλαμβανομένων ακτινογραφιών και διπλής απονεύρωσης, για την πλήρη αποκατάσταση της ζημιάς. .