Η Διαμαντοπούλου πήγε στο «Γηροκομείο» του Ψινάκη: Το συμβολικό πράσινο δώρο που της έκανε (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Η Διαμαντοπούλου πήγε στο «Γηροκομείο» του Ψινάκη: Το συμβολικό πράσινο δώρο που της έκανε (vid)
Απολαυστικό είναι το τελευταίο επεισόδιο του «Γηροκομείου» που ανέβηκε πριν λίγες ώρες στο κανάλι του Ηλία Ψινάκη στο Youtube.

Ο Ηλίας Ψινάκης φιλοξένησε στο «Γηροκομείο» την υποψήφια για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ Άννα Διαμαντοπούλου. Στο απολαυστικό επεισόδιο συμμετείχε και η αγαπημένη ηθοποιός και φίλη και των δύο, Δήμητρα Παπαδοπούλου.

Η ηθοποιός αποκάλυψε ότι γνώριζε την κα. Διαμαντοπούλου από το δημοτικό. «Είχα έρθει από την Αίγυπτο και βλέπω ένα κοριτσάκι πολύ όμορφο μελαχρινό με δύο κοτσίδες και λέω “αυτή θέλω να γίνει φίλη μου”. Την είδα και κατάλαβα ότι είναι παιδί από σπίτι. Έγινε η διπλανή μου στο θρανίο και αντέγραφα πάντα. Παρά το γεγονός ότι αντέγραφα από εκείνη, αυτή έπαιρνε 10 και εγώ 9. Πήγα μια μέρα στο δάσκαλο και είπα γιατί; Και μου είπε “Αυτό έχει πιο ωραία γράμματα”».

Τότε η κα. Διαμαντοπούλου συνέχισε την ιστορία για τη γνωριμία τους, λέγοντας: «Ήταν Χούντα και ο δάσκαλος μας έκανε εκλογές και εγώ παίρνω τις περισσότερες ψήφους και δεύτερος βγαίνει ο Άκης. Και λέει ο δάσκαλος “Πρόεδρος ο Άκης και Αντιπρόεδρος η Άννα”. Μόλις το ανακοίνωσε τον ρώτησα “γιατί, αφού έχω περισσότερες ψήφους” και εκείνος μου είπε “είσαι κορίτσι, έχεις δει καμία γυναίκα Πρωθυπουργό;”. Τότε κάναμε τη Βυζαντινή Ιστορία και του λέω “Ναι, την Θεοδώρα”. Από τότε μου μπήκε στο μυαλό ότι κάτι πρέπει να κάνω».

Ο Ηλίας Ψινάκης κατά τη διάρκεια του επεισοδίου έκανε ένα συμβολικό δώρο στην κα. Διαμαντοπούλου. Μόλις αντίκρισε ότι το δώρο ήταν μέσα σε τσάντα γνωστής εταιρείας είπε στον Ψινάκη: «Δεν πολύ φοράω μάρκες». Μόλις άνοιξε την συσκευασία αποκαλύφθηκε το δώρο. Ένα ρολόι με πράσινο καντράν.

Η κα. Διαμαντοπούλου μόλις έλαβε το δώρο, είπε: «Δεν θα μιλάμε πια για ώρα ΠΑΣΟΚ, αλλά για την ώρα του ΠΑΣΟΚ, που δεν σας αρέσει εσάς, αλλά για αυτό θα μιλάμε».