Μάθε πώς να χρησιμοποιείς την Τεχνητή Νοημοσύνη στη δημοσιογραφία!

Newsroom
Μάθε πώς να χρησιμοποιείς την Τεχνητή Νοημοσύνη στη δημοσιογραφία!
H Τεχνητή Νοημοσύνη είναι εδώ και ένα νέο course σού μαθαίνει μέσα σε 9 ώρες πώς μπορείς να την αξιοποιήσεις στο έπακρο για την παραγωγή δημοσιογραφικού περιεχομένου!

ΔΕΣ ME ENA CLICK ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΜΕΡΟΣ

Καθώς η δημοσιογραφία εξελίσσεται και υιοθετεί όλο και περισσότερο ψηφιακές λύσεις, η γνώση της χρήσης και η σωστή αξιοποίηση των εργαλείων AI γίνεται απαραίτητη.

Σε αυτό το μάθημα, θα μάθεις πρακτικά και μέσα από πραγματικά παραδείγματα πώς να αξιοποιήσεις την Τεχνητή Νοημοσύνη σε τομείς όπως η απομαγνητοφώνηση, η δημιουργία υπότιτλων, η βελτιστοποίηση SEO, η παραγωγή περιεχομένου, και η έρευνα. Θα εξετάσουμε εργαλεία για τη δημιουργία και επεξεργασία βίντεο, τη διαχείριση σχολίων χρηστών, και τις προσαρμογές φωτογραφιών, ενώ θα μάθουμε και τεχνικές για την αποφυγή ανίχνευσης από τη Google περιεχομένου που παράγεται από AI.

Με την ολοκλήρωση του course, θα είσαι σε θέση να αυξήσεις την αποτελεσματικότητα της εργασίας σου, να βελτιώσεις την ακρίβεια και την ταχύτητα της δημοσιογραφικής σου παραγωγής, καθώς και να ενισχύσεις την αλληλεπίδραση με το κοινό σου μέσω εξατομικευμένου, AI-ενισχυμένου περιεχομένου.

Είσαι έτοιμος να ηγηθείς της καινοτομίας στη δημοσιογραφία με την αξιοποίηση της Τεχνητής Νοημοσύνης;

Το course πραγματοποιείται με την υποστήριξη της Liquid Media.

Δήλωσε το ενδιαφέρον σου ΕΔΩ!