Μπορεί η AI να σας βοηθήσει να σας βοηθήσει να δουλέψετε ταχύτερα και ευκολότερα;

Branded Content Team
Μπορεί η AI να σας βοηθήσει να σας βοηθήσει να δουλέψετε ταχύτερα και ευκολότερα;
Η τεχνητή νοημοσύνη σας επιτρέπει να εργάζεστε ευκολότερα, αφήνοντας τη δημιουργικότητά σας ελεύθερη.

Αν ασχολείστε με τη δημιουργία περιεχομένου σε υπολογιστές (σχέδιο, προγραμματισμός, επεξεργασία εικόνας, ήχου ή βίντεο κ.α.), θα έχετε εξετάσει πιθανότατα το ενδεχόμενο χρήσης ενός laptop, έχοντας ωστόσο ενδοιασμούς ως προς την επάρκεια της απόδοσής του. Ίσως πάλι να έχετε ήδη laptop αλλά να χρειάζεστε κάτι πιο ισχυρό. Ευτυχώς για εσάς, τα νέα laptops έχουν κάνει άλματα στον τομέα των επιδόσεων, κυρίως χάρη στην τεχνητή νοημοσύνη.

Το ιδανικό laptop για δημιουργούς περιεχομένου

Το ASUS ProArt P16 (H7606) είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα τέλειας περίπτωσης laptop για δημιουργούς περιεχομένου. Απευθύνεται σε εκείνους που δεν κάνουν συμβιβασμούς και απαιτούν ό,τι καλύτερο μπορεί να προσφέρει μία φορητή συσκευή. Διαθέτει μεγάλη οθόνη 4K ASUS Lumina OLED 16 ιντσών με μοναδική πιστότητα χρώματος (Delta E<1), κάλυψη χώρου DCI-P3 100% και πιστοποίηση Pantone. Έχει τεχνολογία αφής αναγνωρίζοντας 4096 επίπεδα πίεσης ώστε να χρησιμοποιήσετε γραφίδα. Επιπλέον προστατεύεται και από Corning Gorilla Glass.

Εν ολίγοις, δύσκολα θα βρείτε καλύτερη οθόνη από αυτή στην αγορά των laptops. Κάτι ακόμα που διαφοροποιεί τη συγκεκριμένη πρόταση από τον ανταγωνισμό, είναι ο πιο πρόσφατος επεξεργαστής AMD Ryzen AI 9 300 series. Διαθέτει NPU (το τμήμα που είναι υπεύθυνο για την AI) με ισχύ έως και 50 TOPS, περισσότερα από οποιονδήποτε άλλο mobile επεξεργαστή. Πλαισιώνεται δε από έως και 64 GB RAM, κάρτα γραφικών NVIDIA GeForce RTX 4070 και SSD 2 TB. Μία τέτοια πανίσχυρη σύνθεση είναι επαρκής ακόμα και για τους πλέον απαιτητικούς. Σημειώστε ότι το ProArt P16 ανήκει στην ομάδα των Copilot+ PC laptops, οπότε οι χρήστες με μία ενημέρωση στην πιο πρόσφατη έκδοση των Windows εντός της χρονιάς, θα είναι σε θέση να απολαύσουν τις νέες λειτουργίες Windows AI.

p

Ταχύτερη και ευκολότερη εργασία από ποτέ

Τι προσφέρει όμως η τεχνητή νοημοσύνη επί του παρόντος; Κατ’ αρχάς πολλές εργασίες που στο παρελθόν χρειάζονταν αρκετό χρόνο για να ολοκληρωθούν όπως η επεξεργασία βίντεο και μεγάλου αριθμού φωτογραφιών, πια μπορούν να ολοκληρωθούν πολύ ταχύτερα και με μικρότερη κατανάλωση ενέργειας. Πλέον δεν πρέπει να βρίσκεστε κοντά σε πρίζα για να κάνετε κάτι γρήγορα. Μπορείτε να κάνετε τα πάντα παντού, όπου κι αν βρίσκεστε. Επιπλέον, εργασίες όπως η αφαίρεση του παρασκηνίου από εικόνες ή βίντεο γίνονται με πολύ μεγαλύτερη ακρίβεια αφού η AI έχει τη δυνατότητα να αναλύσει καλύτερα το αρχικό υλικό.

MuzeTree και StoryCube

Η ASUS έχει εξοπλίσει το laptop με δύο εκ των χρήσιμων εφαρμογών AI της. Το MuzeTree επιτρέπει τη δημιουργία εικόνων με τη βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης. Εσείς απλά περιγράφετε ή σκιτσάρετε τι θέλετε και το πρόγραμμα θα δημιουργήσει ό,τι χρειάζεστε. Αντίθετα με άλλες παρεμφερείς υπηρεσίες, το MuzeTree είναι δωρεάν, δεν λειτουργεί online και μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ακόμα κι όταν δεν έχετε πρόσβαση στο ίντερνετ. Το StoryCube εκμεταλλεύεται την τεχνητή νοημοσύνη για την αυτόματη οργάνωση και αποθήκευση των ψηφιακών φωτογραφιών και βίντεό σας – όλα αυτά που προσπαθούσατε να τακτοποιήσετε για χρόνια αλλά δεν βρίσκατε ποτέ καιρό. Η αναζήτηση για αρχεία θα γίνει πολύ πιο εύκολη και αποτελεσματική, εξοικονομώντας σας πολύτιμο χρόνο. Η AI θα ομαδοποιήσει τις φωτογραφίες ανάλογα με το ποιος και τι βρίσκονται σε αυτές κι αν η τοποθεσία λήψης τους είναι διαθέσιμη, το StoryCube θα σας δείξει στον χάρτη πού τραβήχτηκαν.

j

Απόλυτος έλεγχος

Υπάρχουν laptops με καλή απόδοση όμως η ASUS προσφέρει κάτι που δεν θα βρείτε σε κανέναν άλλο κατασκευαστή. Το ProArt P16 διαθέτει DialPad, ένα καινοτόμο στοιχείο ελέγχου ενσωματωμένο στο touchpad που σας επιτρέπει να εργάζεστε πολύ πιο γρήγορα. Δεν θα αλλάξετε απλά το μέγεθος βούρτσας, τη διαφάνεια ενός επιπέδου ή το zoom αλλά θα το κάνετε και με ασύγκριτη ακρίβεια. Το συνοδευτικό λογισμικό Creator Hub θα σας δώσει τον πλήρη έλεγχο του DialPad ώστε να το προσαρμόσετε βάσει των αναγκών και των αγαπημένων σας εφαρμογών.

Βασικά πλεονεκτήματα

Συγκριτικά με παλαιότερα laptops αλλά και καινούρια χωρίς δυνατότητες AI, το ProArt P16 προσφέρει σαφώς ανώτερη απόδοση, όντας παράλληλα και πολύ πιο αποδοτικό ενεργειακά, με τη μπαταρία του να διαρκεί περισσότερο υπό φόρτο εργασίας. Κερδίζει εύκολα τα laptops με παρόμοιες προδιαγραφές αφού το DialPad προσφέρει ταχύτερη εργασία και για όσους χρησιμοποιούν το laptop τους ως εργαλείο δουλειάς, έχει ως αποτέλεσμα περισσότερα χρήματα αλλά και χρόνο για τους ίδιους, τους φίλους και την οικογένειά τους. Εν κατακλείδι, πρόκειται για τον συνδυασμό που κερδίζει. Κάντε κλικ ΕΔΩ για να βρείτε περισσότερες λεπτομέρειες για το ASUS ProArt P16 (H7606), την τιμή και τα σημεία αγοράς του.