Σοκαριστικές μαρτυρίες για την άγρια συμπλοκή στο ΕΠΑΛ Λαυρίου: «Κατέβηκαν παιδιά από την Κερατέα με μαχαίρια και ρόπαλα»

Επιμέλεια: Newsroom
Σοκαριστικές μαρτυρίες για την άγρια συμπλοκή στο ΕΠΑΛ Λαυρίου: «Κατέβηκαν παιδιά από την Κερατέα με μαχαίρια και ρόπαλα»
Συγκλονιστικές οι μαρτυρίες ατόμων που βρίσκονταν στο ΕΠΑΛ Λαυρίου κατά τη διάρκεια της αιματηρής συμπλοκής με μαχαίρια,

Άγριο επεισόδιο μεταξύ ανηλίκων που κατέληξε στο μαχαίρωμα δύο εξ' αυτών έλαβε χώρα την Παρασκευή (27.09) έξω από το 1ο ΕΠΑΛ Λαυρίου.

Μάρτυρες μίλησαν στην κάμερα του Orange Press, περιγράφοντας τα όσα είδαν και άκουσαν, αλλά και τον κίνδυνο που διέτρεξαν όταν προσπάθησαν να ζητήσουν εξηγήσεις από την εμπλεκόμενη «συμμορία» ανηλίκων.

Μιλώντας για το επεισόδιο, μαθητές τονίζουν ότι δεν είχε σχέση με οπαδικές διαφορές, αλλά με «περιοχές», σημειώνοντας ότι οι επιτιθέμενοι ήταν μια ομάδα 15 ατόμων από την Κερατέα.

«Πριν δυο μέρες είχαν πλακωθεί δυο παιδιά από το Λαύριο με δέκα παιδιά από την Κερατέα. Και επειδή τα παιδιά αυτά τραυματίστηκαν, κατέβηκαν τα παιδιά από την Κερατέα με μαχαίρια, ρόπαλα και ό,τι είχαν μέσα στο αμάξι».

«Στην αρχή ξεκίνησε με κουβέντα. Οι Κερατιώτες είχαν μαχαίρια, ήταν περίπου 15 άτομα και οι Λαυριώτες ήταν κι αυτοί 15 άτομα» τονίζουν μαθητές.

Μια ακόμη αυτόπτης μάρτυρας περιέγραψε τη συμπλοκή, εκφράζοντας τον σοκ που έχει προκαλέσει στην περιοχή ένα τόσο σοβαρό επεισόδιο.

«Είδα τα παιδιά μαζεμένα μπουλούκι εδώ και τους λέω “γιατί τσακώνεστε” και αρχίζουν να μου χτυπάνε το αμάξι. Μετά πάνε πιο κάτω, βγάζουν ένα μαχαίρι, ο άλλος μια αλυσίδα και μαχαίρωσαν δυο παιδιά, άλλοι λένε τέσσερα. Μόλις είδαν αστυνομία εξαφανίστηκαν» ανέφερε χαρακτηριστικά.