Έκπληκτοι στο Cash or Trash με το μικρότερο λεξικό του κόσμου: Εντυπωσιάστηκαν οι αγοραστές με το ρεκόρ Γκίνες (Vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Έκπληκτοι στο Cash or Trash με το μικρότερο λεξικό του κόσμου: Εντυπωσιάστηκαν οι αγοραστές με το ρεκόρ Γκίνες (Vid)
Το μικρότερο λεξικό του κόσμου με ρεκόρ Γκίνες στο "Cash or Trash".

Μια γυναίκα από την Κυψέλη πήγε στο "Cash or Trash" του Star το μικρότερο λεξικό του κόσμου. Η Δέσποινα Μοιραράκη εντυπωσιάστηκε με το αντικείμενο, αν και στην αρχή το πέρασε για μεταγιόν.

«Στην αρχή νόμιζα ότι είναι ένα μεταγιόν, μετά όσο το έφερνα πιο κοντά, είδα ότι είναι ένα λεξικό» είπε χαρακτηριστικά. Στη συνέχεια, ο συνεργάτης της, ανέφερε ότι πρόκειται για ένα σπάνιο αντικείμενο του 19ου αιώνα και το μικρότερο γαλλο - αγγλικό λεξικό που έχει κατασκευαστεί. Μάλιστα, ο ίδιος τόνισε ότι αυτό το μικροσκοπικό λεξικό έχει 690 σελίδες, ενώ σε κάθε σελίδα υπάρχουν τρεις λωρίδες.

Ο εκτιμητής αξιολόγησε το λεξικό και είπε στην ιδιοκτήτρια ότι αξίζει 120 ευρώ, πράγμα που δεν άρεσε στην ηλικιωμένη κυρία.

Στη συνέχεια η κα. Μίρκα πήγε το λεξικό στους υποψήφιους αγοραστές, οι οποίοι έπαθαν «πλάκα» από το μέγεθος του συγκεκριμένου βιβλίου και με το ρεκόρ γκίνες. Ωστόσο, δεν φάνηκαν διατεθειμένοι να δαπανήσουν κάποιο μεγάλο ποσό για να το αποκτήσουν και έτσι το μικροσκοπικό λεξικό δεν βρήκε αγοραστή..