«Χειροπέδες» σε 13 άτομα για την άγρια συμπλοκή σε ΕΠΑΛ του Λαυρίου: Βίντεο ντοκουμέντο από το αιματηρό επεισόδιο

Επιμέλεια: Newsroom
 «Χειροπέδες» σε 13 άτομα για την άγρια συμπλοκή σε ΕΠΑΛ του Λαυρίου: Βίντεο ντοκουμέντο από το αιματηρό επεισόδιο
Σε συλλήψεις μετατράπηκαν οι 13 προσαγωγές για την άγρια συμπλοκή μεταξύ μαθητών σε ΕΠΑΛ στο Λαύριο - Σοκάρουν τα βίντεο που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο.

Σοκ προκάλεσε με την αγριότητά της η αιματηρή συμπλοκή μεταξύ δύο ομάδων μαθητών έξω από το ΕΠΑΛ Λαυρίου το πρωινό της Παρασκευής.

Όλα ξεκίνησαν γύρω στις 10:50 όταν κλήθηκε το 100 για συμπλοκή μαθητών έξω από το σχολείο. Όλοι τους, μαθητές Λυκείου, από την Κερατέα και το Λαύριο συνεπλάκησαν μεταξύ τους για προσωπικές διαφορές.

Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο, διαπίστωσαν πως δύο ανήλικοι, ηλικίας 16 ετών, είχαν τραυματιστεί ελαφρά με μαχαίρι, στο πόδι, και είχαν μεταφερθεί στο Κέντρο Υγείας με ελαφρά τραύματα.

Κατά τη διάρκεια του καβγά, ένας 16χρονος έβγαλε μαχαίρι και μαχαίρωσε δύο ανηλίκους στον μηρό.

Η αστυνομία προχώρησε σε 13 προσαγωγές, οι οποίες λίγη ώρα αργότερα μετατράπηκαν σε συλλήψεις.

Πιο συγκεκριμένα, από τις Αρχές εντοπίστηκε και το μαχαίρι που χρησιμοποίησε 16χρονος για να τραυματίσει δύο άτομα και πλέον κατηγορείται για επικίνδυνη σωματική βλάβη. Αναφορικά με τους υπόλοιπους συλληφθέντες, 5 κατηγορούνται για απλές σωματικές βλάβες και οι υπόλοιποι επτά για συνέργεια.

Το MEGA σήμερα το βράδυ έφερε στο «φως» της δημοσιότητας ένα βίντεο ντοκουμέντο από την άγρια συμπλοκή μαθητών στο ΕΠΑΛ στο Λαύριο.

Στο βίντεο φαίνεται η στιγμή της συμπλοκής έξω από το σχολείο. Μάλιστα, στο βίντεο ακούγεται ένα άτομο να λέει «ωωχ, μαχαιρώθηκε».